Cea mai tristă aniversare a nunții lui Bruce Willis. Soția sa nu s-a putut opri din plâns

DE Florin Budescu | 29.12.2023 - 08:30
Soția lui Bruce Willis plânge - Foto: Facebook/Emma Heming Willis

Soția lui Bruce Willis plânge când marchează cea de-a 16-a aniversare a nunții sale. Emma Hemming Willis a marcat a 16-a aniversare a nunții, în timp ce ea continuă să aibă grijă de soțul ei.

SHARE

Soția lui Bruce Willis plânge când marchează cea de-a 16-a aniversare a nunții sale. Emma Hemming Willis a marcat a 16-a aniversare a nunții, în timp ce ea continuă să aibă grijă de soțul ei, în timpul bolii acestuia.

Starul Die Hard, în vârstă de 68 de ani, a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, după ce familia a dezvăluit iniţial că a fost diagnosticat cu afazie, în anul 2021.

Soția lui Bruce Willis plânge

Bruce, care are două fiice cu actuala lui soţie, Emma, ​​în vârstă de 45 de ani, și trei fiice adulte, cu fosta lui soţie, Demi Moore, este înconjurat de dragoste acasă, familia sa împărtășind adesea amintiri și despre viața lor împreună.

Miercuri, Emma și-a marcat aniversarea nunții cu fotografii superbe ale perechii, îmbrățișându-se într-o grădină luminată de soare, scriind astfel:

„16 ani cu acest bărbat special. Dragostea și adorația mea pentru el cresc doar.”

Dar, având în vedere că Bruce continuă să fie afectat de boala degenerativă a creierului, a fost în mod natural o zi dificilă pentru Emma, care a dezvăluit că a petrecut timp plângând, din cauza situației în care se află.

Citeşte şi: Veste dramatică: Bruce Willis vorbește foarte greu. „Uneori e fericit, chiar dacă nu o poate spune”

Într-un videoclip postat pe Instagram Stories, Emma a spus că „tocmai am vorbit cu o iubită dragă de-a mea, cu care am putut să plâng serios.

Este foarte important să poți avea pe cineva în care poți avea încredere, cu sentimentele tale, în loc să le ascunzi. Ceea ce am tendința să fac.

Sărbătorile și aniversările sunt grele. Dar pentru mine anul acesta a fost într-adevăr despre comunitate, despre construirea unei conexiuni.

Și vreau doar să spun că a fost linia mea de viață și vreau doar să mulțumesc pentru asta.

Citeşte şi: Boala lui Bruce Willis „o binecuvântare și un blestem” pentru familie. „E mai ușor să acceptăm”

În ziua de Crăciun, Emma a publicat un scurt videoclip, care înfățișează Crăciunul familiei ei și, deși Bruce nu a apărut în el, a făcut un ciorap pentru Santa Claus, care are scris pe el „Tata”, conform Metro.

Împreună, Bruce și Emma au două fiice, pe Evelyn, de nouă ani, și pe Mabel, de 11 ani. Cu fosta soţie, Demi Moore, de care este încă apropiat, îi are pe Rumer, de 35 de ani, Scout, de 32 de ani, și Tallulah, 29 de ani.

Citeşte şi: FOTO Imagine emoționantă cu Bruce Willis, grav bolnav, suferind de demenţă

Bruce a devenit bunic pentru prima dată în acest an: fiica lui cea mare, Rumer, a născut o fetiţă, botezată Louetta, după cei doi muzicieni preferați ai ei și ai lui Bruce.

În zilele după ce a devenit mamă, ea a împărtășit fotografii vechi cu ea şi Bruce, ținând-o în braţe, când ea era copil, recunoscând că îi era dor de tatăl ei.

Demența frontotemporală este o formă mai puțin frecventă a bolii care provoacă probleme de comportament și limbaj.

În prezent, nu există tratamente pentru afecțiune.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te