FOTO Imagine emoționantă cu Bruce Willis, grav bolnav, suferind de demenţă

DE Florin Budescu | Actualizat: 28.11.2023 - 13:25
Imagine emoționantă cu Bruce Wilis - Foto: Profimedia Images

A apărut o imagine emoționantă cu Bruce Willis, grav bolnav. Actorul este suferind de demenţă, cel puţin din luna martie a acestui an.

SHARE

A apărut o imagine emoționantă cu celebrul actor Bruce Willis, grav bolnav. Actorul este suferind de demenţă, cel puţin din luna martie a acestui an, şi este înconjurat cu toată dragostea, de către familia sa.

Willis este o legendă a cinematografiei, însă o boală cruntă l-a determinat să se retragă din lumea filmului.

Imagine emoționantă cu Bruce Willis, grav bolnav

La 68 de ani, Bruce Willis suferă de o formă neobişnuită de demență, care provoacă o deteriorare a comportamentului, personalității și limbajului. Acum, fostul actor este în grija familiei. De Ziua Recunoștinței, a petrecut alături de fiicele sale, nefiind foarte conștient de ce se petrece în jurul său.

Scout LaRue, una dintre cele patru fete ale sale, a postat un video în care notoriul ei tată o ține de mână, emoționându-şi fanii. Și soția lui Bruce Willis a postat o imagine alături de întreaga familie, exprimându-și recunoștința pentru o “asemenea iubire”.

Sursa foto: Facebook/ arhivă

Foștii prieteni și colaboratori sunt, însă, șocați să îl găsească pe actor în starea sa de acum. Glenn Gordon Caron, producătorul serialului de succes din anii ’80, "Moonlighting" (cunoscut în România ca “Maddie și David”), a povestit experiența sa de interacţiune cu Bruce.

Citeşte şi: Veste dramatică: Bruce Willis vorbește foarte greu. „Uneori e fericit, chiar dacă nu o poate spune”

“Senzația mea e că la început și-a dat seama cine sunt. Nu prea mai vorbește… Înainte, citea extrem de mult, nu mai face nici asta acum. Când ești lângă el, ești conștient că ești lângă Bruce Willis, că e acolo, cu tine, dar a dispărut bucuria de a trăi”, a povestit acesta, conform ProTV.

Anul trecut, Bruce Willis s-a retras din showbiz, pe fondul luptei sale cu afazia, afecțiune care determină deteriorarea abilităților de limbaj ale bolnavului. Apoi, în martie, familia sa a anunțat că boala lui a progresat și că a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.

Citeşte şi: Povestea lui Bruce Willis, actorul care nu își mai amintește că a fost cel mai greu de ucis

Pe 30 martie 2022, familia lui Willis a anunțat că acesta se retrage, pentru că a fost diagnosticat cu afazie. Afazia este o tulburare cauzată, de obicei, de afectarea zonei creierului, care controlează expresia și înțelegerea limbajului.

Nominalizat la Premiile Zmeura de Aur, pentru cel mai slab film, a fost scutit și retras din competiţie, juriul spunând că nu este adecvat să i se acorde acest premiu unui actor a cărui performanță a fost afectată de o afecțiune medicală.

La momentul retragerii sale, Willis finalizase unsprezece filme, care așteptau lansarea. Pe 16 februarie 2023, familia lui Willis a anunțat că a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te