Pentru ce e judecat cel care a mers pe cal la maternitate și-a fost ajutat de "Moartea din Carpați"

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 22.04.2022 - 20:35
Sergiu, tăticul care a mers pe cal la maternitate și-a fost ajutat de "Moartea din Carpați" e trimis în judecată Foto: BZI

Sergiu, tăticul care a devenit celebru pentru că s-a dus la soția sa la maternitate călare pe un cal, și care a fost apoi ajutat de luptătorul Cătălin Moroșanu, a fost trimis în judecată pentru mai multe fapte penale.

SHARE

Acum câteva săptămâni, tăticul călăreț de la Iași, Sergiu Ion Ciubotariu, se afla în zona Cicoarei. Unul dintre frații săi avusese în urmă cu ceva timp un conflict cu un bărbat de care și-a adus, dintr-o dată, aminte.

Citește și: România poate dona MiG-urile 21 Ucrainei doar pe post de kamikaze. Toate sunt blocate la sol

Nu a stat prea mult pe gânduri, i-a cerut ajutor lui Sergiu și ar fi mers să-i dea o lecție bărbatului cu care se certase. În ajutorul lor a mai venit un cunoscut.

Citește și: Milionarul Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino,în comă, cu fracturi craniene și plămânii afectați

Bătaie cu bâte și topoare

Conform procurorilor ieșeni, cei trei s-ar fi înarmat cu bâte și topoare și ar fi intrat în curtea bărbatului ”vizat”, iar victima a fost bătută de cei trei, până ce au intervenit vecinii.

Citește și: Vrăjitoarea Sidonia, soția șefului clanului Fabian, vizată într-un dosar de înșelăciune și tâlhărie

În urma incidentului, doctorii ieșeni au constatat că victima avea nevoie de aproape 20 de zile de îngrijiri pentru a se recupera.

A fost deschis un dosar penal, iar cei trei bătăuși au fost puși sub control judiciar.

Citește și: Moroșanu, după ce „călărețul” Sergiu a vândut casa: Mă duc să vorbesc cu el, de ce vrea iar sărac?

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Sergiu Ion Ciubotariu, alături de Daniel Costel Barbu și de Petru Robert Barbu. Acuzațiile aduse de anchetatori sunt cele de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe și violare de domiciliu, conform BZI. 

Trecut agitat

Sergiu Ion Ciobotariu, tăticul călăreț de la Iași, nu este la primul conflict cu legea. Pe 13 mai 2020, Sergiu Ion Ciubotariu avea să fie oprit în trafic de polițiști. El se afla la volanul unui autoturism marca VW Golf, deși nu avea permis de conducere.

„Călărețul” Sergiu Ciobotariu a primit, acum doi ani, o casă și 5.600 de euro, în urma unei campanii umanitare pe care a lansat-o luptătorul Cătălin Moroșanu, zis Moartea din Carpați. La începutul lunii aprilie a anului trecut, tânărul a declarat că a vândut imobilul din cauza dificultăților financiare.

Donația fusese făcută după ce Sergiu ipresionase pe toată lumea când a mers călare pe cal la maternitate, după ce a aflat că soția lui născuse. Imaginile cu el prin centrul Iașului au ajuns virale, iar viața lui ar fi trebuit să se schimbe în bine. Vreme de câteva luni Sergiu a stat într-o casă nouă, în care avea condiții bune de trai.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te