Viceprimarul USR al Sectorului 3, scos de poliție dintr-o școală. ”Au zis că e un bărbat în baie”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 04.10.2023 - 16:26
Lucian Judele, viceprimarul USR al Sectorului 3 Foto: Facebook/ Lucian Judele

Lucian Judele, viceprimarul USR al Sectorului 3 a fost dat afară dintr-o școală gimnazială de către Poliție. El susține că părinții au sesizat discomfortul creat copiilor de lucrările de renovare.

SHARE

Viceprimarul USR Sector 3, Lucian Judele, a fost ridicat de poliție miercuri, 4 octombrie, în timp ce făcea live pe Facebook în Școala Gimnazială „Mexic”. 

El susține că prezenta condițiile în care copiii sunt primiți, spunând că pe holuri și în clase este un adevărat șantier.

Viceprimarul USR al Sectorului 3, scos de poliție dintr-o școală. Facea live pe Facebook 

Conform unor surse Newsweek, incidentul a avut loc la ora 11.00.

Secția 23 Poliție a fost sesizată de directorul Școlii Gimnaziale nr. 22 "Mexic" cu privire la faptul că o persoană a intrat într-unul dintre grupurile sanitare ale școlii.
Polițiștii au mers la fața locului iar Lucian Judele le-a explicat că s-a deplasat la unitatea de învățământ deoarece a primit sesizări privind discomfortul creat copiilor de lucrările de renovare; acesta a luat legătura cu conducerea școlii și dirigintele de șantier, dorind să intre în școală pentru a constata ce se întâmplă însă aceștia nu i-au permis accesul.

În continuare, ignorând poziția conducerii școlii, viceprimarul a inițiat o transmisie live, prezentând școala, ajungând și într-unul dintre grupurile sanitare.

 

 

Cei în cauză au fost conduși la sediul secției pentru lămurirea situației, mai spus sursele. 

Însă, viceprimarul a declarat la postul B1TV că de fapt a avut acceptul conducerii școlii și chiar a făcut un tur cu directorul. 

„Am primit foarte multe sesizări de la părinții care au copii în școala Mexic și mi-au spus că le este frică să își mai dea copiii la școală pentru că în acea școală este un șantier. Trec muncitori cu flex, trec muncitori cu picamer. Chiar dacă sunt în clase sunt zdruncinați de zgomotele pe care muncitorii le provoacă. Atunci am fost la fața locului să văd dacă se constată cele pe care le-am primit în sesizări. Am ajuns la fața locului, am vorbit cu directorul, cu Poliția Locală care este la ușa de la intrare.

Am făcut un tur al școlii împreună cu directorul și nu numai că cele sesizate s-au constatat, a fost chiar mai rău decât ceea ce ne-au spus părinții. Am spus domnului director să se dea puțin deoparte că voi lua câteva cadre. Am început să filmez din curtea școlii și am intrat ușor, ușor la parter, etajul 1. Acolo, așa cum ne-au spus părinții, este o singură baie pentru copii de grădiniță, primară, de gimnaziu. Mai mult, este o baie mixtă pentru băieți și pentru fete. Domnul director înainte să facem Live-ul mi-a arătat niște colacii pe care le pun pentru cei de la grădiniță.

M-am asigurat că nu există niciun copil. Am intrat acolo. Când am ajuns în baie ei mi-au zis că vor suna la poliție. Au sunat la poliție dar nu au zis că e viceprimarul, au zis că e un bărbat oarecare în baie la copii. Poliția a venit”, a povestit viceprimarul USR.

După ce un echipaj de poliție a ajuns la Școala Gimnazială Mexic, viceprimarul USR s-a conformat și a mers la mașina polițiștilor. Acesta a mai precizat că polițiștii au înțeles situația și Lucian Judele nu a trebuit să mai dea declarații.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te