VIDEO Un interlop ajuns în stradă spune că Adrian Beleaua Corduneanu i-a luat casa. Erau ca frații

DE Adrian Costin | Actualizat: 09.01.2024 - 17:04
Adrian Corduneanu și Ionel Gheorghiță Pandeli se aveau ca frații Foto: Facebook

Un interlop care a ajuns pe stradă spune că Adrian Beleaua Corduneanu i-a luat casa după ce o vreme s-au avut ca frații. Acum îi mai dă câte 20 de lei când se întâlnesc.

SHARE

Un interlop care a ajuns în stradă și doarme la subsolul unui bloc spune că  Adrian Beleaua Corduneanu i-a luat casa după ce o vreme s-au avut ca frații. 

Faptul că erau ca frații este confirmat de clipurile virale pe care cei doi le postau cu ani în urmă. 

Un interlop ajuns în stradă spune că Adrian Beleaua Corduneanu i-a luat casa. Erau ca frații

Adrian Beleaua Corduneanu și Ionel Gheorghiță Pandeli au ajuns virali pe TikTok, interlopul numindu-l pe Pandeli „fratele său geamăn”.

În clipurile postate pe rețelele de socializare, cei doi apar împreună la cafenele și piscine, presupunându-se că au o relație foarte apropiată.

Citește și: VIDEO Cămătarii Kis Pericol și Gone Barbaru amenințau victimele cu clipuri cu alți interlopi

Adrian Corduneanu i-ar fi promis lui Ionel că-i va repara locuința din Iași în care acesta stătea și că-l va întreține financiar toată viața, luându-l, astfel, „sub aripa lui”. „Fratele geamăn” al lui Corduneanu a crezut absolut tot ce i s-a spus, interlopul mergând cu acesta deseori prin oraș, îngrijindu-l și oferindu-i sprijin moral și bănesc. Aceste promisiuni s-au transformat în cedarea casei, cu tot cu teren, în favoarea lui Corduneanu.

Citește și: Adrian Beleaua Corduneanu și soția împrumutau cu camătă escroci imobiliari. Prejudiciu de 22 mil. €

„Sunt «fratele geamăn» care umbla cu Adrian. Acum m-am despărțit de el și dorm după blocurile astea. Nu mă mai ține la el, dar lasă, nu-i problemă, stau pe străzi. Dacă mă vede îmi dă 20 de lei, dar dorm sub un bloc. L-am ajutat mult, dar m-a lăsat pe drumuri. Mi-a luat casa și m-a lăsat ca un câine”, a dezvăluit Pandeli Ionel Gheorghiță, potrivit cancan.ro.

L-a dus la notar și i-a luat casa. Corduneanu i-a promis că-l întreține

După ce interlopul Corduneanu a mers la notar cu „fratele său geamăn”, acesta cedându-i tot ce deținea în Iași în schimbul promisiunii de a-l întreține, acesta a demolat casa fără autorizație, pe rol existând procese în acest sens, și a construit o vilă împunătoare pe care o postează constant pe rețelele de socializare. Pentru a fi absolvit de orice vină, casa respectivă a fost trecută pe numele soacrei și al copiilor acestuia.

Și deși întâmplările datează din perioada 2019 – 2020, Adrian Corduneanu îi promite și acum lui Ionel că-l va întreține, cu toate că, de când au fost făcute actele, bărbatul doarme-n stradă, printre cartoane. Pentru a se asigura până la capăt că nu va fi cercetat pentru înșelăciune, Corduneanu a l-a dat afară din casă pe Ionel, dar a păstrat legîtura cu el, continuând să îi facă promisiuni false.

Surprinzător sau nu, actele casei au fost făcute la un notar pe nume Costin Răzvan, acesta fiind trimis în judecată împreună cu Adrian și Ramona Corduneanu în dosarul escrocheriilor cu terenuri 

Adrian Corduneanu postează și acum videoclipuri vechi în care apare lângă „fratele său geamăn”, asta pentru că-l întreabă urmăritorii de starea acestuia.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te