AUDIO Soțul înșelat, arestat când îl șantaja pe preot: Dumneata m-ai cununat, dumneata mă divorțezi

DE Adrian Costin | Actualizat: 26.07.2022 - 18:56
Un soț înșelat a fost arestat când îl șnataja pe preot cu relația cu soția sa Foto: 7est.ro
Alexandra și soțul ei pe vremea când erau împreună Foto: Facebook

Un bărbat a vrut să-l șantajeze pe preotul local și i-a cerut acestuia 10.000 de euro pentru a nu divulga relația extraconjugală pe care o avea cu soția sa.

SHARE

Preotul Bogdan Orzetic, în vîrstă  de 46 ani, parohul de la Bisericii din Scobâlţeni,jude. Iași, a fost surprins la amantă, o femeie de numai 26 ani, chiar de către soţul acesteia.

Citește și: Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham: F... me, I'm brilliant

Gheorghe Scrijan-Nicăi, 52 ani, fermier în Podu Iloaiei, nu s-a mulţumit doar să-l fugărească pe preotul Bogdan Orzetic, ci şi-a bătut şi soţia, pe Alexandrina Scrijan-Nicăi.

Citește și: Anamaria Prodan nu ia banii pe care-i visa de la Reghecampf. Ce a decis instanța

Femeia s-a dus la poliţie unde a depus plângere şi a cerut emiterea unui ordin de protecţie împotriva soţului violent.

 

Gheorghe Scrijan Nicăi s-a dus la preot și i-a cerut acestuia 20.000 de euro pentru a nu divulga aventura. Până la urmă, cei doi s-ar fi înţeles asupra sumei de 10.000 euro pentru ca situaţia să fie uitată, conform 7iasi.ro .

Totuși, soţia preotului Orzetic, cu care acesta este căsătorit din 1998, a aflat de faptul că soţul său este şantajat şi a anunțat Poliţia, care a intrat pe fir. Astfel, în momentul în care Nicăi s-a întâlnit cu proetul Orzetic a fost organizat flagrantul, iar şantajistul a fost ridicat şi băgat în arest.

Gheorghe Scrijan-Nicăi a fost arestat preventiv la finalul săptămânii trecute, în urma unei cereri formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi şi avizată de magistraţi.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 7762/P/2022, în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Scrijan Nicăi Gheorghe. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, prev. de art. 207 alin. (2) şi (3) Cod penal şi violenţă în familie în forma continuată, prev. de art. 199 alin. (1) rap. la art. 193 alin. (2) Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod penal (3 acte materiale), toate cu aplicarea art. 38 alin. (1) Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.07.2022 şi până la data de 21.08.2022, inclusiv. În baza art. 230 alin. (1) Cod procedură penală, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Scrijan-Nicăi Gheorghe, cu datele de stare civilă sus-menţionate”, se arată în decizia magistraţilor de la Judecătoria Iaşi.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te