Sexy PRM-ista Ancuța Cârcu citată în Spania, în dosarul proxenetului Calu, cu propunere de arestare

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 11.02.2021 - 11:02
Ancuța Cârcu a fost într-un conflict cu Vadim Tudor când era membră a PRM. Acum i se cere arestarea într-un dosar de prostituție în care este implicat interlopul Mihai Moldovan zis Calu Foto: Facebook
Interlopul Calu este bun prieten cu Alex Budi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, cercetat și el pentru proxenetism Foto: Facebook

La 5 februarie, Judecătoria Turda a amânat o decizie privind propunerea de arestare a celor patru români printre care și Ancuța Cârcu, "pentru a da posibilitate inculpaţilor să se prezinte fizic la şedinţa de judecată în sala 2 de judecată în data de 3 martie 2021, ora 9:00".

SHARE

În urmă cu o săptămână polițiștii din Turda făceau percheziții în 16 locuințe (în Cluj, Mureș, Argeș, Dolj, Suceava, Dâmbovița și Giurgiu) și alte șase percheziții în Spania (Tenerife și Madrid). Ancheta, desfășurată în colaborare cu Poliția Națională Spaniolă, care viza o grupare de interlopi români ce pusese stăpânire pe prostituția din Tenerife. 

Citește și

Elvis Pian Duduianu: Suntem în Apocalipsă, inconștienți. Nu vezi că hoțul strigă hoții?

Conform procurorilor, în perioada 2017-2021, proxeneții din rețea duceau fetele în Tenerife și Madrid pentru a le plasa pe stradă. În momentul în care prostituatele aveau clienți erau obligate să raporteze interlopilor români tot ce făceau: locurile în care se prostituau, numele clienților, sumele de bani primite. 

Interlopul Calu este bun prieten cu Alex Budi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, cercetat și el pentru proxenetism Foto: Facebook

Rețeaua lui Calu

Ca urmare a perchezițiilor din data de 2 februarie, Mihai Moldovan, zis Calu, și alte patru persoane au fost arestate pentru o perioadă de 30 de zile. 

Citește și

Cum au scăpat frații luptători Preda după ce au provocat o explozie la casa mamei Cordunenilor

Procurorii au mers pe firul faptelor și, la 5 februarie, au solicitat Judecătoriei Turda arestarea a încă patru persoane aflate în Spania: Gheorghe Săiceanu  (acuzat că este șeful prostituției din sudul insulei iberice, finul lui Mihai Moldovan),  Sorin Marius Alexoae, Robert Valentin Negoescu (locotenentul lui Săiceanu) și Viorica Ancuța Cârcu .

Conform anchetatorilor, Calu a facilitat activitata de proxenetism, stabilind legătura dintre Gheorghe Săiceanu și Flaviu Oltean, zis Naposim, ambii fiind finii intelopului. Săiceanu era în Tenerife de aproximativ de 18 de ani și se cunoștea cu Ancuța Cârcu și aceasta fiind stabilită de mulți ani în Spania.

Citește și

FOTO Maneliștii imobiliari Salam, Minune și Vijelie construiesc cartiere întregi cu banii interlopilor primiți la cântări

Audiați prin sistem de videoconferință

Cei patru au fost audiați din Spania, prin sistem de videconferință de un judecător de la Judecătoria Turda.

Pe 5 februarie, instanța a amânat cauza "pentru a da posibilitate inculpaţilor să se prezinte fizic la şedinţa de judecată în sala 2 de judecată de la Judecătoria Turda, în data de 3 martie 2021, ora 9:00".

Viorica Ancuța Cârcu, fostă membră PRM, pe listele căruia a și candidat la parlamentare în 2012.

Ulterior, aceasta  a plecat cu scandal din partid, după ce l-a acuzat de viol pe Corneliu Vadim Tudor. Ancuța Cârcu a devenit membru al partidului AUR, conform adeziunii postate de ea pe Facebook. 

Citește și

Legătura dintre sexy PRM-ista Ancuța Cârcu și rețeaua de prostituție a lui Calu din Tenerife

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te