Elvis Pian Duduianu: Suntem în Apocalipsă, inconștienți. Mergem înainte ca rușii

DE Adrian Costin | Actualizat: 16.02.2021 - 09:00
Elvis Pian, fratele lui Emi Foto: Facebook

Elvis, fratele lui Emi Pian susține că Duduienii sunt oameni ca toți oamenii și că nu sunt nici tâlhari, nici bătuși, ba chiar ar fi victimele unor abuzuri. Dosarele și condamnările spun însă altceva.

SHARE

Elvis Pian spune că Duduienii nu-s legende și că vor "merge înainte ca rușii", așa cum spunea fratele său Emi. 

Citește și

VIDEO Conflict cu clanul Duduianu de la maneaua „Eu mă duc la pușcărie mai rău ca la cofetărie"

”…Legende, de unde? Nu legende, oameni suntem toți și nici unul nu putem să fim mai presus ca altul. Trăim în Apocalipsă, inconștienți. Epoca nebuniei și multă nedreptate pe pământul ăsta, mult neadevăr. Se fac abuzuri foarte mari, asta e situația. Nu vezi că hoțul strigă hoții? Noi, familia asta, suntem văzuți prost de oamenii care nu ne cunosc și își dau cu părerea de la distanță. Noi, frații ăștia care suntem nu am făcut și nu facem rău nimănui. Nu suntem tâlhari nici bătăuși, să căutăm bătai, discuții degeaba.

Citește și

VIDEO Mârâind, un român i-a înfipt un pix în față unei polițiste din Londra: I kill you

Dar, vă spun realitatea, ești obligat în viața asta, indiferent ce ești puternic, slab, femeie, bărbat, polițist, avocat, infractor, orice… ești obligat să te aperi atunci când ești lezat. Că eu dacă vin să dau cuiva în cap, ăla ori o ia la fugă, ori încearcă să se apere. Și ca să poți să te aperi, cum faci? Și dacă tu vii la mine să mă lovești și eu te împing să pot să trec de tine și să-mi văd de drum, tu cazi, te lovești și te rănești la cap. Eu mă duc acasă și vine miliția a doua zi și te bagă la pușcărie. Cum o mai dai? Te aperi și te duci la pușcărie!”, a spus Elvis Pian într-un live. 

Sunt mai puternic ca niciodată

”Poblemele astea ale vieții îți dau putere să mergi mai departe. Eu, unul, mă simt mai puternic ca niciodată acum. Am fost și suntem puternici, eu și familia mea. Când e ceva să se întâmple, n-ai cum să eviți în viața asta. Destinul și soarta… nu te poți împotrivi lor. Dar să ne înțelegem, viața are continuitate, indiferent de ce probleme ai avea. Așa e omul, mergem înainte.

Citește și

Urmăriții internațional Duduianu, Preda, Sadoveanu teorizează fără nicio problemă Anglia și America

Avea fratele meu o vorbă și o spun și eu acum: mergem înainte ca rușii. Pentru cei care credeau altceva: suntem nu bine, foarte bine! Când pierzi pe cineva drag și nu mai ai nimic de pierdut, atunci ești mai puternic ca niciodată. Vă spun din propria experiență a vieții.(…) Sunt situații la care ești obligat să ripostezi oamenilor răi. Și în ziua de azi, când te aperi, îți aperi viața și familia, ajungi tu personajul cel rău. Ca să fie bine, trebuie să stai cu mâna ridicată și să fii tâlhărit, cam așa e acum viața. Eu, familia mea, frățiorii mei, suntem bine toți și lui Dumnezeu îi mulțumim pentru tot și dacă ne mai dă, avem putere să le ducem. Dumnezeu nu dă necazuri oamenilor slabi, le dă ăstora care pot să ducă”, a povestit Elvis Pian într-un live .

Citește și

Forțate să transporte droguri în vagin, puse să mânânce bani și violate. Ororile clanului Săndulache

Dosarele Duduienilor

În momentul de față, Elvis Pian este singurul frate rămas în libertate al lui Emi Pian. Treisprezece  membri ai unui clanului Duduianu sunt trimiși în judecată într-un dosar vizând infracţiuni de şantaj, tâlhărie, lipsire de libertate, ameninţare și distrugere, victimele acestora fiind cântăreți de manele.

De-a lungul timpului, Duduienilor  nu le-a rămas nicio infracțiune din Codul Penal pe care să nu o fi făcut-o, de la furturile de fier vechi și tâlhării, până la cămătărie, trafic de droguri și omor.  

Citește și

FOTO Salam, Minune și Vijelie construiesc cartiere întregi cu banii interlopilor primiți la cântări

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te