Se deschide primul Târg de Crăciun din București într-un un peisaj de poveste din „căsuța Moșului”

DE Daniel Toșa | Actualizat: 29.11.2023 - 14:37
Se deschide primul Târg de Crăciun din București într-un un peisaj de poveste din „căsuța Moșului” - Foto: Facebook/ Primaria Sector 6

Se deschide primul Târg de Crăciun din București, într-un peisaj de poveste din „căsuța Moșului”. West Side Christmas Market își deschide astăzi porțile în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei.

SHARE

West Side Christmas Market aduce atmosfera magică a Crăciunului în cel mai frumos parc din Sectorul 6 al Capitalei.

Se deschide primul Târg de Crăciun din București, într-un peisaj de poveste din „căsuța Moșului”

Târgul, denumit „cel mai frumos din țară”, aduce bucuria Crăciunului într-un peisaj feeric în Parcul Drumul Taberei. Deschiderea oficială va avea loc de la ora 19:00, iar evenimentul se va desfășura timp de 28 de zile, până pe 27 decembrie.

Printre atracțiile principale se numără un patinoar generos, un carusel colorat, un trenuleț pentru cei mici, o roată panoramică înaltă de 38 de metri pentru o panoramă asupra Bucureștiului, peste 65 de căsuțe cu mâncăruri tradiționale, vin fiert și ciocolată caldă, precum și cadouri și decorațiuni realizate de artizani din toată țara.

Căsuța lui Moș Crăciun, inspirată din poveștile pentru copii, reprezintă un loc fermecat unde cei mici pot scrie scrisori lui Moș Crăciun, se pot juca, asculta povești citite de spiriduși și primi cadouri. Atelierul Spiridușilor oferă copiilor posibilitatea de a participa la diverse activități creative, precum confecționarea de globuri și decorațiuni.

Citește și: Bucureștenii vor avea trei Târguri de Crăciun. Când se deschid și cât vor dura

Programul atelierelor este variat, între orele 11:00 - 14:30 și 15:00 - 18:00, oferind oportunități pentru toate vârstele.

"Unul dintre elementele centrale ale West Side Christmas Market rămâne Căsuța lui Moș Crăciun. Este locul fermecat, inspirat din poveștile pentru copii, unde cei mici îi scriu scrisori Moșului, se joacă, ascultă povești citite de spiriduși și primesc cadouri. Căsuța va fi deschisă în fiecare zi a târgului, de luni până vineri între orele 16.00 și 21.00, iar în weekend de la 11.00 la 22.00.

Pe 1 decembrie, Căsuța lui Moș Crăciun se va deschide cu o oră mai devreme, adică la 15:00. La Atelierul Spiridușilor, amplasat la intrarea în Parcul Drumul Taberei, toți copiii pot participa la atelierele organizate de DGASPC Sector 6. Vorbim despre ateliere de scris felicitări pentru Moșul, de desen, de confecționat globuri, ghirlande, decorațiuni.

Cei mici vor primi surprize dulci, iar părinții și bunicii pot alege podoabe realizate cu dibăcie de seniorii, copiii și persoanele cu dizabilități aflate în centrele DGASPC Sector 6. Programul atelierelor este zilnic, între 11.00 - 14.30 și 15.00 - 18.00. Miercuri, 29 noiembrie, va fi un atelier de scris felicitări pentru Moș Nicolae, între 19.00 și 20.00” se arată într-un comunicat al Primăriei Sector 6.

Citește și: Cât costă un pahar cu vin fiert la Târgurile de Crăciun din România. Dulciurile sunt cele mai scumpe

Pentru a evita aglomerația și stresul căutării unui loc de parcare, aveți la dispoziție metroul până la stația Parc Drumul Taberei, tramvaiul 41, troleele 69, 93 și autobuzele 105, 138, 168, 221, 222, 232, 368, transmite Primăria Sector 6 într-o postare pe Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te