Recunoașteți personajul? Actor român faimos, însurat de 4 ori. Ce femeie l-a cumințit?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 05.06.2024 - 16:27
Recunoașteți personajul? Actor român faimos, însurat de 4 ori. Ce femeie l-a cumințit? - Foto: Profimedia Images (imagine cu rol ilustrativ)

Recunoașteți personajul? Actor român faimos, însurat de 4 ori. Ce femeie l-a cumințit? Despre cine este vorba și cum a ajuns actorul să se căsătorească de 4 ori?

SHARE

Recunoașteți personajul? Actor român faimos, însurat de 4 ori. Ce femeie l-a cumințit? Despre cine este vorba și cum a ajuns actorul să se căsătorească de 4 ori?

Actor faimos căsătorit de 4 ori cu personaje celebre 

Dacă încă nu ați recunoscut personajul din imagini vă spunem noi cine este. Este chiar Claudiu Bleonț, un maestru al teatrului și filmului. Iată cum a ajuns să fie divoțat de trei ori și căsătorit de 4, dar și cine este femeia care l-a pus la punct.

Citește și: Recunoașteți personajul? Marele actor care avea Parkinson de la debut. A călcat „pe bec” în căsnicie

Claudiu Bleonț s-a născut pe data de 27 august 1959, în București. Este unul dintre cei mai cunoscuți actori de teatru și film din România. De-a lungul timpului, acesta a apărut în mai multe emisiuni TV, ca invitat, dar a fost și prezentator.

Actorul a absolvit Liceul German Goethe din București (1979), după care a urmat Institutul de artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, clasa profesor Grigore Gonța (1979- 1983). 

Actorul a divorțat de prima lui soţie, Irina Tapalagă, în același an în care s-a căsătorit cu cea de-a doua, Beatrice Rancea. La scurt timp a divorțat din nou și a semnat actele de cununie cu Andra Negulescu. 

După 12 ani de căsnicie, Claudiu Bleonț s-a despărțit de aceasta, în anul 2013. Cea de-a patra soție a actorului este Iulia Lazăr. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Eva Maria. Dar haideți să le luăm pe rând.

Divorțat de trei ori, căsătorit de patru 

Prima relație ce a ajuns să fie în atenția publicului a fost cea dintre Claudiu Bleonț și Irina Tapalaga, fiica actorului Stefan Tapalaga si a regizoarei Sanda Manu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1981, însă după doar cinci ani de mariaj, cei doi au decis să pună punct relației și să meargă pe drumuri diferite.

Cu toate acestea, Claudiu Bleonț mărturisește că între el și prima lui soție a rămas o dragoste delicată, ce iese la suprafață de fiecare dată când cei doi se revăd.

Citește și: Recunoașteți personajul? Drama ascunsă a unui mare actor de comedie. În ce scandal a fost implicat?

Irina Tapalaga a decis să nu urmeze o carieră în actorie, asemenea tatălui său, aceasta studiind Arte Plastice. Prima soție a lui Claudiu Bleonț are un talent aparte în pictură și a decis să îl folosească pentru a realiza icoane pictate manual pe sticlă, pe care acestea le vinde.

După separarea celor doi din anul 1986, Claudiu Bleonț și-a găsit dragostea pentru a doua oară, alături de Beatrice Rancea.

Beatrice Rancea a fost o balerină grațioasă până în momentul în care a decis să urmeze o altă pasiune, cea de regizor. Claudiu Bleonț și Beatrice Rancea s-au căsătorit în 1986, iar povestea lor de dragoste a ținut 14 ani. Ea a fost cea care a decis să se separe de actor.

În anul în care au semnat actele de divorț, Claudiu Bleonț s-a căsătorit cu Andra Negulescu. Între Claudiu Bleonț și Andra Negulescu a fost dragoste la prima vedere, cei doi concentrându-se pe pasiunea lor pentru actorie.

După 13 ani de căsătorie, Claudiu Bleonț a decis să pună punct acestei căsnicii, iar Andra Negulescu a recunoscut că separarea a avut loc deoarece nu își dorea să devină mamă.

După trei căsnicii încheiate, Claudiu Bleonț a avut norocul să o cunoască pe actuala sa soție, cea ce l-a făcut tată. Actorul dezvăluia că Iulia i-a atras atenția cu prestația ei într-o piesă de teatru.

Claudiu Bleonț și Iulia Lazăr, originară din Râmnicu Vâlcea, aveau să devină părinți la un an după ce și-au oficializat relația. Acum, fetița lor, Eva-Maria, are deja 10 ani, potrivit Libertatea pentru femei.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te