Recunoașteți personajele? Au lansat sute de șlagăre nemuritoare, dar au avut ghinion în dragoste

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 05.11.2023 - 15:32
Recunoașteți personajele? Angela Similea și Mirabela Dauer au lansat șlagăre - Foto: Arhive / imagine cu caracter ilustrativ

Recunoașteți personajele? Cele două tinere au ajuns unele dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Au lansat zeci de șlagăre, au iubit nebunește, însă fiecare ascunde câte o dramă.

SHARE

Cum probabil ați ghicit, DA, este vorba despre Angela Similea și Mirabela Dauer. Cele două artiste au cariere impresionante în muzică. De-a lungul timpului, ambele au lansat zeci de șlagăre, însă pe partea personală, nu totul a fost roz. 

Angela Similea, cele patru căsnicii și datoriile la bănci

Angela Similea a fost căsătorită de patru ori, dar a cunoscut iubirea târziu abia atunci când s-a căsătorit ultima oară. Ea povestește că dovezile de iubire pe care i le-a oferit Victor Surdu au durat până în ultima zi de viață a acestuia.

Angela Similea are patru căsnicii la activ, cu Andi Constantin (electrician), Sorin Movileanu (chitarist), Jan Hilgen (afacerist) şi Victor Surdu (om politic). Artista are un singur copil cu cel de-al doilea soț - Sorin.

În 1999, Angela Similea s-a căsătorit cu omul politic Victor Surdu. Iubirea dintre cei doi a durat 12 ani, până la moartea acestuia, în anul 2011. Artista a vorbit foarte frumos despre Surdu chiar dacă acesta a lăsat-o cu multe datorii.

„Cu două zile înainte să moară, s-a trezit din pat și s-a apucat să cânte la pian. Am rămas șocată. Era atât de slăbit încât abia avea putere să apese pe clape.

Citește și: Angela Similea a pierdut moștenirea soțului în fața unui milionar în euro conectat la PSD

A fost dragoste ca în povești. Avea un respect enorm pentru mine. Mă cunoștea de pe scenă. Mi-a spus că și-a făcut un pariu cu el însuși că o să mă cucerească. Era extraodinar de romantic, dar și o furtună.

Avea o forță de muncă extraordinară. Am acceptat ceea ce s-a întâmplat, dar mi-e greu”, a dezvăluit Angela Similea, în urmă cu ceva vreme.

Angela Similea şi Victor Surdu s-au cunoscut în anul 1968, la Cerbul de Aur, dar s-au căsătorit 31 de ani mai târziu, pe 9 februarie 1999. Ea era atunci căsătorită cu olandezul Jan Hilden, iar el cu Elena Surdu-Soreanu.  

Anii au trecut însă, iar prietenia născută atunci s-a transformat în dragoste, dragoste care a ajuns şi în faţa Ofiţerului de Stare Civilă. Întrebat la un moment dat dacă îi este greu să trăiască lângă artistul Angela Similea, politicianul declara franc: "Nu e greu să trăieşti lângă artistă.

E greu să trăieşti lângă omul, artistul, soţia, mama şi bunica mai nou, pentru că ea este un fenomen. Ea a ştiut să folosească ceea ce i-a dat Dumnezeu, a cultivat acest dar.

La mine, celebritatea nu apasă greu în cuplu, pentru că eu nu am suferit de lipsă de celebritate. În felul meu, pe uliţa mea, am avut şi eu parte de ea şi ştiu că îţi dă mari satisfacţii, dar te şi obligă în acelaşi timp." .

A avut multe datorii la bănci

În 2011, după decesul lui Victor Surdu, interpreta avea 15 procese de la bănci. Le-a pierdut aproape pe toate. O vreme s-a întors pe scenă pentru a plăti o parte din datorii. În 2014, Angela a decis să-şi vândă conacul de la Mataraua, Belciugatele, în care a locuit cu Victor Surdu.

Angela Similea a scos la vânzare o vilă cu două etaje şi 16 camere, cu o suprafaţă utilă de 1.000 mp, un teren de 6.500 mp, cu o deschidere la lac de 50 mp. Pe proprietate mai există o piscină, un teren de fotbal, o vie, o seră şi o grădină. În 2014, artista a solicitat 750.000 de euro în schimbul conacului.

Mirabela Dauer, căsnicia eșuată și fiul pe care l-a „pierdut”

Mirabela Dauer trăiește o dramă după ce al doilea soț i-a interzis copilului pe care l-au avut să o mai viziteze. Mirabela a spus într-un interviu că a luat două decizii importante: să nu se mai mărite și să nu intre la mănăstire.

„Eu am avut câteva decizii care mi-au făcut bine. Decizia cea mai importantă a fost să nu mă mai mărit. Cea mai importantă decizie din viața mea.

Pentru că jumătatea mea nu s-a născut încă. Nu s-a născut. (…) Eu sunt o fire mămoasă. Toți iubiții pe care i-am avut i-am cocolit, i-am alintat.

Și cred că a fost prea mult. Că sufoc, nu sufoc. Eu nu sun, dacă nu mă suni. Nu deranjez. Nu, nu-mi place, dar i-am sufocat prin asta, prin bunătatea mea, prin cocoleala mea.”

Mirabela a lăsat să se înțeleagă că nereușitele în dragoste au dus-o cu gândul să se călugărească. „Nu poți să te duci să te unești cu Dumnezeu dacă ești nefericit. Acolo trebuie să te duci pur, cald, că așa îți dorești. Vreau să mă logodesc cu Dumnezeu”, a spus artista.

Și-a revăzut copilul pentru prima dată când el a avut 12 ani. Totul din cauza soțului

Solista a fost căsătorită din 1972 până în 1980 cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română. Cei doi au împreună un copil, un băiat, Dan Alexandru Popovici, care a rămas, însă, în grija tatălui său după divorț. Cântăreața a suferit abuzuri crunte din partea fostului soț în timpul căsniciei şi a fost chiar la un pas de moarte.

Ea a detaliat, în urmă cu o lună, faptul că fostul soț a câștigat custodia copilului după ce i-a inventat un amant. Cu fiul ei nu mai ține legătura.

Citește și: A jucat cu Pintea și Iuliu Moldovan. La 35 de ani a plecat în munți alegând „smerenia și iertarea”

“Să fie sănătos”, este mesajul pe care solista i l-a transmis lui Alexandru, fiul pe care îl are cu cel de-al doilea soț.

“Nu ai vrea să te caute la un moment dat, să îți spună ‘mulțumesc, iubită mamă’, și ‘iartă-mă că am greșit’?”, a fost întrebată.

“Nu aș vrea să mă caute. (…) Vorbim despre absurd? Nu. E bine așa cum e. Eu, cel puțin, am un gând frumos îndreptat spre el și-l voi avea toată viața și când n-oi mai fi. Decât să fie o chestie falsă, forțată, obligatorie, nu. E bine așa cum e. Știi ce mulți copii am eu în jurul meu?”, a declarat Mirabela Dauer.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te