Pedepse "de vară" pentru interlopii care au agresat doi jandarmi și au tăiat un paznic în Costinești

DE Adrian Costin | Actualizat: 30.10.2022 - 12:02
Interlopul Caddy Nicolae Tatu a primti 7 ani și 10 luni după ce a înjunghiat un paznic la Costinești Foto: replicaonline.ro

Trei interlopi din Costinești, care au agresat doi jandarmi ce erau în timpul liber, la instigarea unei femei, apoi au înjunghiat un paznic care le ieșise în față, au primit pedepse foarte ușoare.

SHARE

Potrivit rechizitoriului, în timp jandarmii se deplasau pe promenadă, în apropiere a apărut un grup format din trei bărbați, împreună cu o persoană de sex feminin şi, fără niciun motiv, la instigarea persoanei de sex femiminin, cei trei bărbați au început să-i agreseze pe cei doi jandarmi.

Citește și: Un tânăr de 16 ani a slăbit de la 100 la 46 de kg cu un tratament naturist. Inima abia îi mai bătea

Martorul a putut să-i descrie pe cei trei și anume că, doi dintre ei purtau barbă, iar despre unul dintre aceştia susţine că a scos un obiect tăietor-înţepător, probabil cuţit şi cu acesta a lovit-o pe una dintre victime.

Citește și: Interlopii Sile Pietroi și Cristi Bulgaru i-au jecmănit pe manelistul Elis Armeanca și pe Gabi Torje

În continuare, cei trei agresori au continuat să-i lovească cu pumnii si picioarele, motiv pentru care cei doi jandarmi au fugit, fiind urmaţi de cei trei inculpaţi. Unul dintre jandarmi a alergat mai repede, iar în urma sa cealaltă victimă a fost lovită cu un cuțit în zona lombară, de către Caddy Nicolae Tatu, fapt ce a determinat căderea lui la sol și chiar și așa, acesta a fost în continuare lovit cu pumnii de doi dintre inculpați.

Ulterior acestor manifestări agresive, cei trei inculpaţi şi-au continuat deplasarea prin staţiunea Costineşti și au agresat un grup de tineri rămaşi neidentificaţi, unde, în zonă, se afla şi cea de-a treia victimă, ce era angajat în funcţia de inspector de securitate și supraveghea inclusiv zona unde au ajuns și cei trei inculpați. Pentru că acesta le-a stricat distracția, Caddy Nicolae Tatu l-a înjunghiat de trei ori, conform Replica.

Pedepse "de vară" pentru interlopii din Costinești

Tatu Marius a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare, Caddy Nicolae Tatu a primit 7 ani și 10 luni iar Răzvan Mario Petrea a primit măsura educativă neprivativă de libertate a supravegherii pe o perioadă de 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice. Sentința a fost dată de Tribunalul Constanța, pe 20 septembrie 2022 și nu este definitivă, apelul urmând să se judece pe 8 decembrie 2022. Cei trei sunt acuzați că , aflându-se pe promenada din Costinești, au agresat doi jandarmi aflați în timpul liber, iar apoi, plecând în urmărirea celor doi jandarmi au intâlnit un agent de pază pe care l-au înjunghiat cu un cuțit.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te