O șoferiță a accidentat o copilă și a apoi a fugit la cumpărături. Judecătorii au "pedepsit-o" blând

DE Daniel Toșa | Actualizat: 20.09.2023 - 10:35
Șoferită la volan - Foto: Profimedia images - Caracter ilustrativ

O șoferiță neatentă a accidentat cu mașina o minoră și apoi a fugit de la locul accidentului. Femeia s-a dus nepăsătoare la cumpărături, însă a fost găsită la scurt timp de polițiști.

SHARE

Incidentul a avut loc pe 24 august 2022, la ora 17:08, pe strada Gheorghe Barițiu din Municipiul Satu Mare. Șoferița a lovit o minoră cu mașina, după care a plecat liniștită să facă cumpărături la un supermarket din oraș. Cu toate acestea, a fost identificată rapid și chemată la Poliție, unde i s-a deschis un dosar penal.

O șoferiță a accidentat o copilă și a apoi a fugit la cumpărături. Judecătorii au "pedepsit-o" blând

Victima a declarat că intenționa să meargă la cumpărături, motiv pentru care a urcat pe bicicletă și a pornit spre magazin. La trecerea de pietoni, a coborât de pe bicicletă, s-a asigurat din ambele părți și a început să traverseze.

A observat că un autoturism venea din partea dreaptă și încetinea. Minora a început să traverseze, dar în mijlocul străzii a observat că șoferița se uita în jos. A fost lovită de mașină și a căzut la pământ.

Șoferița vinovată de accident și-a certat victima pe care a lovit-o cu mașina că nu e "atentă pe unde merge"

După impact, minora s-a ridicat, iar mașina s-a oprit câțiva metri mai în față. Șoferița a coborât și s-a apropiat de minoră pentru a verifica dacă este bine. Fetița a asigurat-o că nu a pățit nimic grav. Cu toate acestea, șoferița i-a atras atenția să fie mai atentă și a plecat, fără a oferi ajutor sau a o duce la spital.

O altă femeie care locuia în apropierea trecerii de pietoni a venit în ajutorul minorei și a notat numărul de înmatriculare al mașinii care a lovit-o, în caz că mama ei avea nevoie de această informație. Acest lucru s-a întâmplat, deoarece durerea s-a intensificat, iar mama fetiței a sunat la 112 solicitând ajutor medical.

Citește și: Accident grav pe DN 7. O femeie și fiul său, loviți de o șoferiță. Copilul, aruncat pe contrasens

Șoferița a fost identificată de polițiști câteva ore mai târziu în parcarea unui supermarket din oraș. Ea a declarat că, ajungând la trecerea de pietoni, a observat că fetița nu avea de gând să traverseze strada. În acel moment, a avut o clipă în care nu și-a îndreptat privirea înainte și fetița a traversat rapid fără să fie văzută. Când și-a ridicat privirea, a virat dreapta pentru a evita un impact frontal. A reușit să evite coliziunea frontală, dar a lovit bicicleta și oglinda stângă. 

Citește și: O șoferiță drogată a ucis un copil de 3 ani. Cu jucăria celui mic în brațe, bunica strigă la cer

Șoferiță a fost condamnată astăzi de către Judecătoria Satu Mare la o pedeapsă de 1 an și 4 luni închisoare cu suspendare pentru părăsirea locului accidentului, potrivit PresaSM.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te