VIDEO Mihaela Buzărnescu a câștigat primul titlu din carieră și a intrat în top 20 WTA

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 06.08.2018 - 14:01
Foto arhivă

Jucătoarea profesionistă de tenis, Mihaela Buzărnescu, a câștigat primul său titlu din carieră în cadrul turenului de la San Jose. Aceasta a transmis un mesaj în care le mulțumește tuturor celor care i-au fost aproape și că dorește să obțină și alte titluri.

SHARE

Începând de luni, Buzărnescu va ocupa locul 20 în clasamentul WTA al celor mai bune jucătoare din lume, după ce s-a impus în fața grecoaicei Maria Sakkari. În urmă cu 20 de luni, Buzărnescu nu putea intra nici măcar în top 500, din cauza unei accidentări care aproape i-a pus capăt carierei. Revenirea spectaculoasă a Mihaelei Buzărnescu, în vârstă de 30 de ani, nu se va opri aici, notează presa internațională. 

Citește și: Incredibila viață a Mihaelei Buzărnescu, povestită de New York Times

"Sunt foarte fericită pentru că am reușit să câștig primul meu titlu WTA. Sunt mulțumită de rezultatul muncii mele. Sper că veți fi alături de mine și în viitor, atât în momentele bune, cât și în cele dificile. Sper că voi câștiga și alte turnee", a declarat Mihaela Buzărnescu.


"Am reuşit să las deoparte toate emoţiile, să-mi păstrez concentrarea şi să consider meciul ca fiind unul normal, nu o finală. Chiar după primul set, m-am gândit că ar putea reveni, aşa că nu a fost uşor. După 3-0, m-am gândit că aş putea cu adevărat câştiga meciul. Am încercat să mă concenterz pe jocul meu şi nu asupra modului în care reacţionează ea. Am văzut că jucam bine, făcând puncte şi returnând fiecare minge. Acum, cred în orice. Am început să cred că aş putea juca bine când m-am calificat pentru US Open, anul trecut. Totul a fost din bine în mai bine pentru mine. Voi încerca să mă concentrez la fiecare turneu, la fiecare meci, cum am făcut înainte. Poate lumea mă va privi într-un mod diferit acum, dar nu vreau să schimb nimic, doar să mă gândesc la momentele bune şi să joc", a declarat Buzărnescu, după finala de duminică.

Citește și: VIDEO. Premieră pentru Mihaela Buzărnescu, la Roland Garros

La sfârșitul finalei de la San Jose, Mihaela Buzărescu și-a felicitat adversara și le-a mulțumit celor din public. 

"Felicitări, Maria, pentru... Unde eşti? Felicitări pentru această săptămână. Eşti atât de tânără şi ai tot viitorul în faţă. Sper că mai pot volua câţiva ani la acest nivel. În urmă cu doi-trei ani, jucam turnee Futures şi nu credeam că o să pot atinge acest nivel, sper că vom putea juca din nou împreună. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit să ne urmăriţi, a fost extraordinar că aţi venit să ne încurajaţi şi îmi pare rău că nu a fost o jucătoare americană în finală, dar sunt fericită că o să fiu pe afişul turneului anul viitor, e ceva extraordinar pentru mine", a declarat Buzărnescu, la festivitatea de premiere.

Citește și: Buzărnescu: Mi-am zis: „Gata! Nu contează! Mergi acolo, că publicul e de partea ta”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te