Istoricul pedofil american Kurt Treptow, condamnat în România, a ajuns director în Las Vegas

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 04.07.2022 - 14:56
Istoricul pedofil american Kurt Treptow, condamnat în România, a ajuns director în Las Vegas Foto: Facebook

Istoricul american Kurt William Treptow a fost condamnat, în 2003, la șapte ani de închisoare pentru corupere sexuală, perversiune sexuală cu minori și acte sexuale cu minori. Acum și-a schimbat numele și este director în Las Vegas.

SHARE

Treptow și-a schimbat numele, fiind cunoscut în prezent drept Kurt August Brackob, și a postat recent pe pagina de Facebook o imagine cu Veronica Micle și Mihai Eminescu.

Citește și: VIDEO Un vameș maghiar a lovit cu ușa și a împins un român la Nădlac. A rămas fără loc de muncă

Mai mult, Kurt Brackob a notat faptul că, în prezent, trăiește în Las Vegas (SUA) și că este directorul unei edituri, care se numește Histria Books.

Citește și: Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham: F... me, I'm brilliant

Pe 11 decembrie 2002, Kurt Treptow, a fost acuzat, iar, în martie 2003, a fost condamnat de magistrații ieșeni la 7 ani de închisoare pentru corupere sexuală, perversiune sexuală cu minori și acte sexuale cu minori.

Citește și: De ce a râs interlopul Gangal când a fost arestat pentru că a furat 100.000 € de la un colonel SPP

În timpul procesului, procurorii au adus drept dovezi în instanță mai multe filme și fotografii în care Treptow apărea în posturi sexuale alături de două fete, de 14 și 9 ani. În dosar au fost anexate fotografii cu alți cinci copii, printre care și doi băieți, cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani. Acestea nu au fost considerate probe, deoarece nu au existat plângeri din partea părinților, conform BZI. 

Eliberat mai repede pentru că a scris o carte în pușcărie

Procesul a început după ce părinții uneia dintre fetițe, în vârstă de 7 ani la acea vreme, au făcut o plângere penală împotriva lui Treptow. Americanul a fost eliberat condiționat pe data de 28 februarie 2007, beneficiind de o reducere a pedepsei pentru publicarea unei cărți în timpul detenției.

După liberare, Treptow a plecat în Statele Unite ale Americii, unde și-a schimbat numele în Kurt August Brackob și a început să activeze în cadrul Partidului Libertarian din Nevada, fiind ales în funcția de trezorier.

În SUA s-a înscris în Partidul Libertarian

După ce s-a aflat despre condamnarea sa în România, Partidul Libertarian a publicat un articol în care i se lua apărarea, sugerându-se că procesul de care a avut parte în România ar fi fost viciat. Ulterior, Partidul Libertarian din Nevada a revenit asupra poziției sale și a recunoscut infracțiunile comise de Treptow, luând decizia de a-l demite din funcția de trezorier.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te