Interlopul Petre Stăncioi, căutat de poliție cu elicopterul. Și-a împușcat rivalul la el acasă

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 17.07.2023 - 13:41
Poliția a trimis un elicopter să-l găsească pe interlop Foto: IGAV/Ploția Română (imagine cu rol ilustrativ)
Petre Stănciioi condamnat pentru șantaj Foto: IGPR

Este desfășurare de forțe pentru prinderea interlopului Petre Stăncioi, cel care a tras cu pistolul într-un bărbat de aproape 50 de ani, chiar în curtea victimei. Poliția face filtre și nicio mașină nu scapă necontrolată. Interlopul a mai făcut 15 ani de închisoare.

SHARE

Este desfășurare de forțe pe durmurile din Gorj, dar și în județele învecinate. Interlopul Petre Stăncioi este căutat de polițiști după ce a intrat peste un bărbat în curte și l-a împușcat. 

Autoritățile folosesc inclusiv un elicopter în misiunea de prindere. 

Petre Stăncioi se cunoșteau foarte bine. 

Interlopul Petre Stăncioi, căutat de poliție cu elicopterul. Cine este victima sa

Este vorba despre un incident petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Turcinești. Potrivit presei locale, Petre Stăncioi, un cunoscut interlop, este cel care l-ar fi împuscat pe iubitul fostei soții. Acesta a intrat peste el în curte și a tras mai multe focuri de armă. 

Victima a fost lovită de patru gloanțe din cauciuc. Individul a fugit și este căutat acum de polițiști, inclusiv cu un elicopter.

Petre Stăncioi este considerat un individ extrem de periculos. Fost patron al clubului de noapte FTE este cel care a incendiat trei mașini care aparțineau patronului unui club rival. 

Atunci a primit 15 ani de închisoare pentru distrugere prin incendiere, fiind, alături de alți doi complici, cel care a dat foc la cinci mașini, printre care două ale polițiștilor, potrivit gds.ro

”Pe numele persoanei în cauză, Judecătoria Tg-Jiu a emis, la data de 14.07.2023, mandatul de executare a pedepsei închisorii (...) urmând ca acesta să execute în regim de detenție pedeapsa de doi ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj”, se arată în mesajul Poliției.

Citește și: Fiul unui interlop din clanul Vandam a folosit metoda „loverboy” pentru a corupe o tânără. E arestat

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj a anunţat, sâmbătă, că Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată, vineri seară, de un bărbat de 49 de ani despre faptul că un alt bărbat, de 52 de ani, din comuna Dăneşti, a intrat în curtea locuinţei sale din localitatea Turcineşti şi l-a împuşcat în picioare şi abdomen, cu un pistol.

Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate, el având 4 plăgi prin împuşcare, dintre care una în zona abdominală şi 3 în zona picioarelor.

Desfășurare de forțe, în Gorj, pentru prinderea interlopului Petre Stăncioi

”Din dispoziția conducerii IGPR, efectivele de polițiști care îl caută pe bărbatul bănuit au fost suplimentate, astfel că, în sprijinul celor de la Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, acționează colegi din județele limitrofe, precum și specialiști din Aparatul Central al Poliției Române.

De asemenea, jandarmii din Gorj, care sunt angrenați în căutări, sunt sprijiniți de jandarmii din județele învecinate și de la o grupare mobilă de jandarmi.

Citește și: Interlopul pregătit în Legiunea Străină, pedepsit pentru c-a împușcat un hacker în cap. Îl țepuise

Totodată, căutările sunt efectuate cu ajutorul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Rugăm cetățenii care îl văd pe bărbatul căutat să nu intervină și să ne apeleze de îndată, la 112.”, a transmis IGPR.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te