Gigi Becali s-a dus la spital după 13 ore de la accident și a spus că este rănit. Poliția anchetează

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 13.11.2023 - 13:28
Gigi Becali s-a dus la spital după 11 ore de la accident și Foto: Observatora spus că este rănit FOTO:

Poliția a deschis dosar penal după ce Gigi Becali a intrat cu mașina în șanț. Latifundiarul din Pipera s-a dus la spital, unde a spus că este victima accidentului în care a fost implicat. Poliția încearcă acum să dea de vinovat.

SHARE

Accidentul în care a fost implicat Gigi Becali, sâmbătă după-amiază, a luat o nouă turnură. Acum, patronul FCSB spune că este victima accidentului. 

El s-a dus la spital după 13 ore de la accident și a declarat că este victimă. De acolo, s-a dus la poliție și a spus că el a fost la volan. Inițial, declarase că se afla în mașină, dar nu a condus el. 

Gigi Becali s-a dus la spital după 13 ore de la accident și a spus că este rănit

Luni, 13 noiembrie 2023, la ora 3 dimineața, Gigi Becali s-a prezentat de urgență la Poliție, unde a fost testat de autorități antidrog și de alcool. Însă, înainte, a fost la spital, unde a spus că este victimă în acest accident.  Astfel că,  Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă.

Citește și: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Polițiștii nu i-au găsit pe șoferi la fața locului

”În cauza privind evenimentul rutier din data de 12 noiembrie a.c., produs pe DNCB la Km 13+500, în zona localității Dobroești, facem următoarele precizări:

La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 01:10, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o unitate spitalicească  din București, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 00:10, la unitatea medicală respectivă s-a prezentat un bărbat, care a declarat că a fost victima unui accident rutier, produs la data de 12 noiembrie a.c. pe DNCB, km 13 + 500 - Dobroești.

Polițiștii din Pantelimon s-au deplasat la unitatea  spitalicească respectivă, pentru continuarea cercetărilor, context în care au identificat victima, respectiv un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Citește și: FOTO Gigi Becali, implicat într-un accident cu Rolls-Royce-ul de 500.000 €. Nu l-a reparat cu ranga

Din primele cercetări a rezultat faptul că bărbatul respectiv ar fi fost conducătorul  autoturismului implicat în evenimentul rutier din data de 12 noiembrie a.c., produs pe DNCB la km 13+500 în zona localității Dobroești.

În cauză, conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, în vederea depistării prezenței în organism a alcoolului și a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri din Pantelimon în vederea identificării unor posibili participanți la trafic,  implicați în producerea evenimentului rutier și a stabilirii cu exactitate a tuturor condițiilor și împrejurărilor în care acesta s-a produs, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Ilfov.

Declarații contradictorii

Duminică, Gigi Becali a spus că va face orice să îl prindă pe „nemernicul care nici nu a oprit”, din cauza căruia și-a avariat serios Rolls-Royce-ul de 500.000 de euro.

Câteva ore mai târziu, luni, patronul FCSB a revenit la gânduri mai bune și a spus că îl îndrumă pe cel vinovat de accident să îl caute personal și să îi ceară scuze, iar astfel îl va scuti de o plângere penală:

„Păi le-am spus cum s-a întâmplat. Eu eram în depăşire şi cineva a intrat în depăşire în lateral cu mine. Am făcut stânga, am intrat în şanţ, l-am ocolit pe el.

Eu am intrat în şanţ, omul n-a avut măcar puţin obraz. S-a dus mai departe, nici n-a oprit. Îl îndrum, cel care a făcut asta, vede acuma la voi, să mă caute, să îşi ceară iertare şi nu îi mai fac plângere penală”, a adăugat Gigi Becali, la Digi 24.

Becali a derapat cu autoturismul de 500.000 de euro în șanț

Accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul prânzului. El a spus că se afla în depășire înainte să ajungă în șanț.

”La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 11:42  Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un  autoturism a derapat și a intrat într-un șanț.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă și că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localității Dobroești.

Citește și: Becali, ca la el acasă într-un magazin de lux în Elveția. „Qu’est-ce qu’il s’est passe? Dă-i afară!”

La fața locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană.

Din primele verificări și investigații a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unității de poliție competente, în termenul  prevăzut de lege.

De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existența vreunei victime.

Polițiștii rutieri efectuează activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Ilfov.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te