Gheorghe Dincă, condamnat pentru crimă, interviu fără regrete. Am fost bătut. Știu unde sunt fetele

DE Alex Darvari | Actualizat: 13.06.2023 - 10:02
Gheorghe Dinică, condamnat pentru crimă, interviu fără regrete - Foto: impact.ro

Gheorghe Dinică, condamnat pentru crimă, a oferit un interviu fără să arate regrete față de faptele pe care le-a comis. El susțuine aceeași teorie că fetel sunt în viață și e nevinovat.

SHARE

Gheorghe Dinică, condamnat pentru crimă, a dat un în care nu a dat dovadă de remușcări. El a fost condamnat la 30 de ani pentru moartea a două fete.

„Eu n-am rețineri și știți ce, eu discut cap coadă și n-am nimic de ascuns. Sunt foarte bine și mulțumesc lui Dumnezeu că mă lasă să mă trezesc dimineața și e valabil pentru toată lumea, nu doar pentru mine. N-are importanță că am împlinit 70 de ani. Prin ce am trecut eu, nu vreau să treacă nimeni.

Sunt Dincă Gheorghe, sunt 27.05.1953 născut, mi se zice ca poreclă, în Caracal, a lu’ Popicu, am patru copii, am cinci nepoți. Nu știu decât patru nepoți, băieții îi știu, fata nu am apucat să o văd, o nepoată. Și datorită situației create, nu mi-au mai răspuns la telefon, pentru că au vrut să-i introducă în dosar nevinovați, cum și eu sunt nevinovat. Să dea Dumnezeu să nu apuc să mă mișc de aici dacă eu am săvârșit aceste impuse acuzații.

Gheorghe Dinică, condamnat pentru crimă, interviu fără regrete

Prin ce am trecut eu nu vreau să treacă nimeni nici 10 minute. Eu nu am luat un deget, o palmă, un pumn, un baston de la nimeni. De la trupele SAS Slatina, numai bocanci și bombeuri, două ore și 45 de minute nu m-am sculat de jos, să prezinte filmarea. Mă filmau trei încontinuu, eram ca melcul așa făcut și îmi apăram decât fața. 

Criminaliștii au fost în curte și au cercetat două luni, nu s-a găsit nimic, ce am făcut eu să dispară? Nu se poate ca într-un butoi să ardă și să nu fie afectat, să scoată între 1.500 și 1.800 de grade, oasele să se calcineze și să se distrugă  ADN-ul. Eu nu am fost nici specialist, vă spun așa în mare. Am dat de niște nebuni, de nenorociți, îmi asum ce spun, au aruncat în fiecare zi câte o petardă. Într-o zi că le-am mâncat, într-o zi le-am dat la câini, într-o zi le-am traficat pentru organe, într-o zi le-am dus la baza NATO. Ascultați-mă, sunt nevinovat”, a mărturisit Gheorghe Dincă, la RTV

Acesta susține că nu e vinovat și a spus că știe unde sunt fetele și cine le-a dus acolo unde sunt acum. 

„Mulțumesc lui Dumnezeu că mă lasă să mă trezesc dimineața. Să dea Dumnezeu să nu mai ies de aici dacă am făcut ce s-a spus.

„Am dat de nișlte nebuni, niște nenorociți. Au aruncat câte o petardă în fiecare zi. Sunt nevinovat. Eu nu sunt monstru.

N-am luat cu japca pe nimeni, n am făcut nimic. Nu am făcut acele impuse crime. 

În Turcia sunt fetele luate de acel netrebnic, Guță Ștefan. Eu vreau să fiu condamnat pentru ce am făcut", a spus Gheorghe Dincă.

Tribunalul a decis condamnarea definitivă a inculpatului Gheorghe Dincă, la 30 de ani de închisoare, pentru omor calificat, trafic de persoane şi alte infracţiuni în cazul dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu,

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te