Fiica lui Columbeanu a fost de urgență la spital. Cu ce boală a fost diagnosticată. Trebuia operată

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 15.11.2023 - 21:54
Fiica lui Irinel Columbeanu, de urgență la spital. Cu ce boală a fost diagnosticată - Foto: Wowbiz / imagine cu caracter ilustrativ

Irinel Columbeanu traversează o perioadă nu foarte bună, căci se consumă din cauza unei boli de care suferă Irina, fiica pe care o are împreună cu Monica Gabor. Fostul milionar de la Izvorani a vorbit despre afecțiunea cu care se confruntă adolescenta.

SHARE

Irinel Columbeanu a făcut o serie de dezvăluiri legate de o afecțiune cu care fiica sa și a Monicăi Gabor, Irina, s-a confruntat. Iată ce a declarat.

Fiica lui Irinel Columbeanu, de urgență la spital

Irinel Columbeanu a vorbit în cadrul podcastului găzduit de Cristina Șișcanu, “După faptă și răsplată” despre momentul în care a fost contactat de Monica pentru a i se spune că Irina, în vârstă de 16 ani, a avut o afecțiune numită chalazion, pentru care a fost nevoie de o operație.

“Despărțirea de Irina a fost pe neașteptate. Practic, nici nu știam că nu se va mai întoarce. Nici nu bănuiam. Eu am fost de acord cu ceea ce îmi solicitase Monica și soțul ei, Mr. Pink, în legătură cu Irina (n.r. – ca fata să rămână în SUA cu Monica). Lucrurile s-au întâmplat fiindcă așa a trebuit să se întâmple.

Monica mi-a comunicat prin telefon că Irina este bolnavă, adică avea o afecțiune, chalazion se cheamă. Și mi-a explicat că a dus-o ea la un doctor (n.r. – oftalmolog) renumit acolo la Los Angeles și că acel doctor nu vrea să o opereze pe Irina până nu îi prezintă o procură din partea tatălui.

Trebuia să fiu și eu de acord. Așa că trebuia să merg la un notar, pentru procură. Dar mi-a venit o idee. Decât să bat drumul până la notar, la Corbeanca, să fac această declarație, mi-a venit ideea să tipăresc acea procură. Monica îmi trimisese un model, cum trebuia să sune.  

Am tipărit-o, am semnat-o și am citit-o în fața camerei de luat vederi a telefonului meu, în limba engleză. M-am filmat, am filmat și documentul semnat și lucrul acesta a rezolvat problema” – i-a povestit Irinel Columbeanu, Cristinei Șișcanu.

Ce este afecțiunea de care suferă

Chalazionul apare în zona pleoapelor superioare sau inferioare și este o afecțiune inflamatorie non-infecțioasă, ce se aseamănă cu orjeletul (denumit popular ulcior). Spre deosebire de ulcior, chalazionul are o evoluție mai îndelungată și apare în interiorul pleoapei atunci când glandele sebacee se inflamează și blochează canalul prin care sunt eliberate secrețiile de sebum, notează site-urile de specilitate.

Chalazionul se dezvoltă lent în 2-3 săptămâni și pare de obicei din cauza obiceiului de a atinge ochii cu mâinile murdare și a  igienei precare din zona ochilor. În cazul în care afecțiunea nu răspunde la tratamentul standard de reducere a inflamației, se poate apela la o intervenție chirurgicală minoră pentru a rezolva problema. Intervenția se face în cabinetul medicului, sub anestezie locală și constă într-o incizie mică la nivelul pleoapei.

Ce se întâmplă cu Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a ajuns de nerecunoscut. A rămas falit, bolnav și locuiește într-un azil. Nici măcar fosta soție, Monica Gabor, nu mai vrea să audă de el. 

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a decis să facă publică o scrisoare în care să explice partea ei de poveste. Tânăra a susținut că fostul milionar de la Izvorani a încercat să o distrugă, nicidecum să o susțină, acesta fiind și motivul pentru care s-a mutat în Statele Unite.

Citește și: Monica și Irinel, „legați” printr-o datorie de 280.000 lei, veche de 15 ani. Fiscul îi execută silit | Newsweek Romania

În scrisoarea pe care a trimis-o redacțiilor centrale din România, Monica Gabor a explicat că nu mai poate să tacă, fiindcă fostul său soț o poate răni foarte mult. În cele din urmă, tânăra a precizat că, la un moment dat, acest lucru ar putea să se finalizeze cu moartea ei.

„Dacă i-ar păsa de Irina, nu ar putea să o rănească pe propria ei mamă. Poate nimeni nu crede că mi-a luat toţi banii munciţi de mine, că i-a transferat pur şi simplu în contul lui, că mi-a luat casa, maşina. Toate acestea au fost munca mea. 

Nu i-a păsat că m-a lăsat, la propriu, pe stradă. În mijlocul nopţii a trebuit să plec pentru că un ordin judecatoresc mi-a fost lipit pe uşă, spunându-mi-se că nu am dreptul să locuiesc în casa în care am crescut-o pe fetiţa noastră.”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te