Fata și soția campionului de kickboxing Claudiu Bădoi, bătute de o membră clanului interlop Fifi

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 01.07.2023 - 16:09
Claudiu Bădoi este dublu capion mondial la kickboxing Foto: prince-gym.ro

Fata și soția campionului de kickboxing Claudiu Bădoi au fost bătute la un loc de joacă de o membră a unui clan interlop din Capitală. Copilul a suferit răni la cap și la picioare. Sportivul a depus plângere la Poliție, dar a fost amenințat și înjurat de membrii clanului.

SHARE

Fata și soția campionului de kickboxing Claudiu Bădoi au fost bătute la un loc de joacă din cartierul Militar, de o membră a clanului interlop Fifi. 

Dublu campion mondial și cu sute de meciuri câștigate în țară și în străinătate, Claudiu Bădoi, care folosește numele de ring „Prințul”, este unul dintre cei mai cunoscuți luptători de kickboxing din România.  

Citește și:  Anamaria Prodan, relații strânse cu interlopii Beinur, Fane Spoitoru, Cordunenii și Cămătarii

Fata și soția campionului de kickboxing Claudiu Bădoi, bătute de Fifi, membra unui clan interlop

Luni seară, în timp ce era la antrenament împreună cu soția lui, Georgiana, o prietenă de familie a mers împreună cu fiica lor într-un parc situat în incinta complexului în care locuiesc. La un moment dat, femeia ar fi lăsat-o pe fetiță să se joace cu ceilalți copii și a mers la un magazin din apropiere, să facă mici cumpărături.

Citește și: Fane Căpățână și Sandu Geamânu furau butelii din copac îmbrăcați în milițieni, metoda "Maradona"

Între timp, copiii s-ar fi încăierat, iar mama unuia dintre ei ar fi bătut-o cu cruzime pe fata lui Bădoi. În urma loviturilor primite, copilul a suferit răni la cap, dar și pe picioare.

Claudiu Bădoi povestit, pentru Gândul, că se afla la sală atunci când femeia care ieșise cu fetița lui i-a dat telefon.

„Am luat-o pe soție și am plecat imediat în parc. Doamna care ne lovise copilul era foarte agresivă. Imediat, s-a repezit la soția mea și a luat-o la bătaie. Am evitat s-o lovesc pe această femeie, mai ales că sunt sportiv de performanță. Am fost, totuși, nevoit s-o îmbrâncesc, pentru că nu mai voia să-i dea drumul nevestei mele”, a explicat Bădoi.

Citește și: Interlopul exhibiționist Bulă are un tatuaj scris greșit pe burtă, dar el e mândru. Arunca cu mese

Ulterior, Claudiu Bădoi a mers cu fetița la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, unde aceasta a primit îngrijiri medicale. Cei trei au mers la Secția 21, unde Georgiana Bădoi a depus o plângere, iar ziua următoare s-au dus la Institutul Național de Medicină Legală, pentru a fi supuse unor expertize.

Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că presupusa agresoare este membră a unui clan obscur, cunoscut în zonă sub numele de Fifi.

Femeia a fi o cunoștință veche a anchetatorilor, în condițiile în care pe numele ei ar fi fost depuse și alte plângeri, tot de către părinți care au reclamat că, din diverse motive, le-ar fi bătut copiii.

Membrii clanului Fifi l-au amenințat pe luptător și i-au înjurat copiii

În plus, Claudiu Bădoi a explicat că, după incident, mai mulți membri ai clanului Fifi l-au jignit și amenințat prin intermediul unor platforme de socializare.

„Pe lângă amenințări, m-au făcut criminal, au spus că sunt un pericol pentru copiii pe care îi antrenez la sala mea de kickboxing și mi-au jignit copilul într-un mod incalificabil.

Chiar dacă situația este greu de suportat pentru un tată, am decis că nu am dreptul să-mi fac singur dreptate, așa că aștept ca polițiștii și procurorii să-și facă treaba, iar cei care au greșit, să suporte consecințele impuse de lege, mai ales că medicii de la spitalul de copii i-au dat fetei mele o trimitere la psiholog, deoarece a suferit și o traumă psihică în urma incidentul din parc”, a spus Claudiu Bădoi.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te