De ce ar fi vrut fiica omului de afaceri Ioan Crișan să-l ucidă? Legătura cu un frizer

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 23.10.2024 - 17:09
De ce ar fi vrut fiica omului de afaceri Ioan Crișan să-l ucidă? Legătura cu un frizer - Foto: Facebook/ Laura Crișan
De ce ar fi vrut fiica omului de afaceri Ioan Crișan să-l ucidă? Legătura cu un frizer - Foto: Facebook/ Laura Crișan

De ce ar fi vrut fiica omului de afaceri Ioan Crișan să-l ucidă? Anchetatorii au descoperit și implicarea unui frizer în această crimă dar și a altor doi cunoscuți.

SHARE

De ce ar fi vrut fiica omului de afaceri Ioan Crișan să-l ucidă? Anchetatorii au descoperit motivul pentru care Laura Crișan ar fi cerut asasinarea părintelui său. 

Patru persoane sunt acuzate că ar fi în spatele atentatului cu bombă de acum 3 ani. 

De ce ar fi vrut fiica omului de afaceri Ioan Crișan să-l ucidă? Legătura cu un frizer

Fiica omului de afaceri și trei bărbați sunt audiați cu privire la atentatul de la Arad. Conform surselor oficiale, din anchetă, mai multe percheziţii au fost făcute dimineaţă la Arad. 

Citește și: Fiica milionarului Ioan Crișan ar fi comandat asasinatul, acum trei ani. Cine a ajutat-o? (SURSE)

Una dintre adrese este cea a fiicei omului de afaceri, unde locuia de aproximativ doi ani, împreună cu cei doi copii. După patru ore petrecute în apartamentul femeii, poliţiştii au dus-o la audieri.

Alți trei suspecți sunt luați la întebări de anchetatori. Unul dintre ei este un frizer, pasionat de electronică şi se bănuieşte că ar fi fabricat dispozitivul exploziv, conform stirileprotv.ro. 

Potrivit unor surse, ar fi folosit componente cumpărate din Serbia. De altfel, procurorii au anunţat că au colaborat în achetă şi cu autorităţi din alte state.

Potrivit unor date din anchetă, asasinatul ar fi fost pus la cale după ce Laura Crișan s-a certat cu tatăl său de la bani. Ea ar fi deținut jumătate din firma părintelui ei și în timp s-a confruntat cu dificultăți financiare majore, fiind presată de creditori.

Citește și: VIDEO Momentul în care mașina omului de afaceri din Arad explodează. Poliția are un cerc de suspecți

Femeia este de profesie avocat și l-a reprezentat pe tatăl ei în mai multe procese pentru recuperarea datoriilor de la terțe persoane, scrie adevarul.ro.

În plus, a trecut și printr-un divorț de deputatul Sergiu Bîlcea, deținătorul a două firme de transport, de pe urma căruia spera să facă rost de bani, mai ales că între cei doi soți a avut loc un proces se împărțire averii considerabile.

În anul în care Ioan Crișan a murit, firma Primatex, specializată în transporturi rutiere de marfă, Laura Crișan deținea 10% din societate, iar cifra de afaceri a fost de 3,1 milioane. Ulterior, femeia a devenit acționar unic, iar datoriile societății, cifrate la vremea respectivă la aproximativ 500.000 de lei, au scăzut la 136.000 de lei.

Tot Laura Crișan a preluat și afacerea cu somn african, unde, de asemenea, a ajuns să dețină 100% din business. Astfel, de la data de 19 octombrie, ”ca urmare a decesului asociatului Crișan Ioan, părțile sociale în număr de 10, deținute de acesta, vor reveni asociatei Bîlcea Laura-Oana ca și moștenire”, se arată în hotărârea adunării generale a asociaților, scrie fanatik.ro. La aceeași dată s-a hotărât și revocarea lui Crișan din funcția de administrator și numirea fiicei sale în această poziție, cu o durată a mandatului de 99 de ani.

Citește și: Ancheta asasinării omului de afaceri cu fermă de crocodili din Arad: Nicio pistă, după peste un an

Firma a fost pe creștere din punct de vedere al cifrei de afaceri, ajungând, spun surse, la un milion de euro.

Laura Bîlcea ar mai fi preluat controlul și asupra celei de-a treia companii, Crimatex Solar Energy, cu obiect principal de activitate ”producția de energie electrică”. Firma îi are ca asociați pe fiica lui Crișan (50%) și Crimatex SRL (50%).

Omul de afacare arădean,Ioan Crişan, a murit sâmbătă, 29 mai 2021. Când a vrut să plece cu mașina din parcare autovehicului a sărit în aer. Necropsia a confirmat identitatea omului de afaceri şi a arătat că acesta a murit la câteva secunde după explozie. 

Două zile mai târziu, procurorii Parchetului General au încadrat explozia de la Arad, în care Ioan Crișan și-a pierdut viața, la omor cu premeditare.

Anchetatorii au luat în calcul varianta în care explozia mașinii omului de afaceri din Arad să fi fost un asasinat la comandă, iar bomba ar fi fost activată de la distanţă.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te