Dani Mocanu: În loc să-mi mulțumiți că sunt un artist așa de mare, faceți petiții? Care ai avut leu?

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 23.11.2020 - 23:07
Sursa: Youtube Dani Mocanu

Dani Mocanu spune că este dezamăgit de poporul român după ce zeci de oameni l-au criticat pentru folosirea unui leu rănit într-unul dintre videloclipurile sale. Pentru salvarea animalului a fost inițiată o petiție online. Poliția a deschis un dosar.

SHARE

"Mă, care dintre voi ați avut leu? Care dintre voi ați avut lei acasă de cunoașteți voi comportamentul unui leu?

Care dintre voi știți cum trebuie să controlezi un leu, cum să-l bați, cum să-l chinui? Care dintre voi cunoașteți toate tehnicile astea? Să puteți voi arucna cu piatra și sî spuneți voi că am chinuit leul?", întreabă cu aroganță Dani Mocanu într-un videoclip pe Youtube. 

Pe Mocanu nu l-au interesat criticile pentru că, spune el, succesul său a fost atât de mare încât n-a avut timp să-i ia în seamnă pe cei care-l critică.

"Și nici acum nu vă iau în seamă, nu mai că acum s-a făcut o petiție online împotriva mea cum că am maltratat animalele și le-am chinuit și le-am bătut și nu știu ce și nu știu cum.

Mă, cu ce puteți să-mi puneți mie stop? Păi voi în loc să-mi mulțumiți că sunt un artist atât de mare și atât de puternic în țara asta, încât v-am adus să vedeți în videoclipuri ce n-ați văzut în viața voastră decât prin videoclipurile americanilor, prin videoclipurile artiștilor internaționali de top? Păi voi în loc să-mi mulțumiți că aveți artiști d-ăștia în România?

S-a filmat în legalitate deplină, leul nu a fost chinuit, nu a fost maltratat", a mai spus Mocanu.

 

Leul rănit e imaginea lui: Afost machiat profesional

El a afirmat că leul a fost crescut de niște specialiști în domeniu.

Referitor la rana de pe picior Mocanu spune că e un machiaj profesional pentru ca leul să pară cât mai feroce, cât mai periculos, pentru că asta e imaginea lui.

"Trebuia să fie plin de sânge, plin de nebunie. Eu am o anumită imagine și trebuie să mi-o păstrez la cel mai înalt nivel.

Vă spun în fața lui Dumnezeu că sunt amăgit de poporul nostru , sunt dezamăgit de voi ca oameni.

Fac vlogul ăsta nu de frica la Poliție, pentru că mie nu mi-e frică de nimeni pe pământul ăsta, mai ales când nu ai încălcat legea,

Leul este perfect sănătos , perfect îngrijit, are tot ce și-ar dori un animal și a fost precum un actor.

Vă meritați soarta, mă, că stați acum închiși în casă, ăștia care comentați prost.

Am sunat-o și p-asta care a postat petiția asta și i-am zis: Băi femeie, nu ești sănătoasă, ești nesimțită? De unde până unde creezi tu petiția asta împotriva mea și de unde până unde te dai tu așa iubitoare de animale?

Vedeți-vă de treaba dumneavostră !", a spus Mocanu. 

Dosar penal pentru Dani Mocanu

Polițiștii argeșeni au anunțat deschiderea unui dosar penal după ce manelistul Dani Mocanu a filmat un videoclip în care apare un leu rănit şi subnutrit.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, conform IPJ Argeș.

Verificările au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au petrecut faptele, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare.

 
Surse locale au declarat pentru Mediafax că este vorba despre un videoclip cu un leu rănit şi subnutrit, filmat de manelistul Dani Mocanu. Videoclipul are peste 4,3 milioane de vizualizări și a stârnit un val de critici.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te