Campioana Alina Pană zice că tatăl ei a furat cu tatăl lui Costi Litrașu care l-a și denunțat

DE Adrian Costin | Actualizat: 18.04.2023 - 17:40
Campiona la culturism Alina Pană se ceartă cu vărul ei, interlopul Costi Litrașu Foto: Facebook

Campioana la culturism Alina Pană a recunoscut că tatăl ei a furat împreună cu tatăl interlopului Costi Litrașu, vărul ei, apoi și-a luat fapta. Tatăl ei ar fi evadat dintr-o închisoare din Germania apoi a fost denunțat de fostul său tovarăș.

SHARE

Campiona la culturism ALina Pană, fostă concurentă la Exatlon, și verișoară cu interlopul Costi Litrașu, spune că tatăl ei a fost condamnat după ce a furat împreună cu unchiul ei și acesta l-ar fi denunțat.

“Nu este adevărat, tata nu a violat pe nimeni. A fost denunțat de tatăl lui Raiciu Costel. Tata a furat acum 36 de ani, când m-am născut eu. A furat împreună cu tatăl lui Raiciu Costel și și-a luat el totul asupra lui. Apoi s-au înțeles să-i dea și lui tata niște bani. Tata a venit în țară după cinci ani, după ce a evadat. El a fost condamnat șapte ani.

Citește și: Campioană la culturism îl distruge pe interopul Litrașu care i-a lovit fratele. „Bate, taie oameni”

A venit în țară, în România și și-a cerut și el drepturile, nu i s-a dat nimic. Și după 20 de ani a făcut autodenunț tatăl lui Raiciu Costel. Și l-au luat pe tata și l-au arestat după 20 de ani. Tatăl meu este acum arestat, 16 ani a făcut.

Citește și: Interlopul Costi Litrașu, scandal din arest, cu fratele verișoarei campioane la culturism: Sifonar

Este liber, dar este într-un program în care este evaluat și în două luni este acasă. Nu e problemă, nu mi-e rușine cu nimic. Eu vorbesc de mine, dar dacă vrea să-l bage pe tata, îl bag eu și pe ta-su. Or să ajungă unde le e locul!”, a declarat fosta concurentă de la Exatlon pentru Cancan.

Culturista Alina Pană spune că tatăl ei furat cu tatăl lui Costi Litrașu în Germania 

Alina Pană a spus nu se dezice de tatăl ei, care, potrivit propriilor spuse, a fost supranumit “regele evadărilor” în Germania. Totodată, a trimis încă o săgeată către vărul ei, Costi Litrașu.

“Nu am de ce să mă rușinez cu ceva. Nu am făcut nimic pentru bani, nu m-a f%@* în viața mea pentru bani, n-am făcut videochat, nu am făcut prostituție, nu am furat, nu am omorât. Sunt curată și nu mă întreține vreunul de 50 de ani. Nu am de ce să mă rușinez cu ceva în viața asta. Și tata ce a făcut a făcut acum 36 de ani, un singur furt împreună cu ta-su lui Costel Litrașu.

Nu a evadat nimeni din acea închisoare în istorie și tata a vrut să le arate că va fi primul om care le va sparge sistemul și asta a făcut. Tata a fost declarat ‘regele evadărilor’. Am sânge în mine mai mult decât cinci ca Raiciu Costel. 

Eu știu ce înseamnă să ai pe cineva la pușcărie, tata e de 16 ani. Eu îi plătesc avocatul, eu îi trimit mâncare, eu mă zbat, eu mă judec cu Germania să-i dea drumul pentru că este un om liber”, a mai spus multipla campioană la culturism.

Costi Litrașu, în arest

Constantin Raiciu, zis Costi Litrașu, un temut interlop din România, este vărul Alinei Pană, multiplă campioană națională la culturism.

Acest lucru nu l-a oprit pe interlop să-l bată pe Călin Pană, fratele sportivei. 

Litrașu se afflă acum în arest după scandalul de la ziua lui Eduard Rusu, zis și Prințișorul din Tărtășești, în care a fost implicat alături de interlopii Bebino și Aticu. 

Citește și: Campioană la culturism îl distruge pe interopul Litrașu care i-a lovit fratele. „Bate, taie oameni”

Nuțu Cămătaru se afla și el printre invitați și s-ar fi implicat pentru a arbitra conflictul dintre cele două tabere. 

Incidentul a avut loc la ballroom-ul Rudem din Tărtășești, deținut de tatăl lui Eduard Rusu, fostul primar al localității, Ion Rusu, și de fratele lui, Viorel.

Ca urmare a incidentului, Litrașu și Bebino se află în areste, iar Aticu este în continuare căutat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te