Cristian Boureanu, daune de 60.000 de lei după ce a condus beat un ATV pe plajă și a rănit un om

DE Adrian Costin | Actualizat: 22.07.2022 - 19:23
ristian Boureanu, daune de 60.000 de lei după ce a condus beat un ATV pe plajă și a rănit un om Foto: kanal d

Cristian Boureanu este obligat să plătească o dspăgubire de 60.000 de lei, conform deciziei instanței, după ce, beat fiind, s-a urcat pe un ATV în care se afla un bărbat pe care nu-l cunoștea, apoi a plecat în viteză pe o plajă din Mamaia și s-a răsturnat.

SHARE

Afaceristul este nevoit să plătească daune de 60.000 de lei, după ce, beat fiind, s-a urcat la volanul unui ATV și a gonit pe plaja din Mamaia, provocând un accident și rănind o altă persoană, în urmă cu cinci ani. 

Citește și: Cum a plătit interlopul Oiță un asasin ca să-i ucidă partenerul ce nu voia să investească în cocaină

Boureanu este bun de plată, căci judecătorii au decis ieri că afaceristul trebuie să achite suma de 63.000 de lei pentru un accident pe care l-a produs în 2017, în stațiunea Mamaia. 

Citește și: O polițistă sub acoperire l-a vrăjit pe traficantul Mizdron care vindea cocaină în cluburi de lux pe Litoral 

S-a urcat pe ATV cu fără să-i ceară acordul proprietarului

Boureanu s-ar fi urcat pe ATV fără să ceară acordul proprietarului acestuia, căruia îi făcuse semn să oprească cu puțin timp înainte. Martorii mai spun că afaceristul s-a îndreptat cu ATV-ul spre mare, avându-l lângă el pe ”pasagerul” care nu apucase să coboare, a făcut câteva ”scheme” și s-a răsturnat, provocând rănirea bărbatului.

Victima, Lucian Ștefan, a spus că a ieșit cu prietenii la un grătar, lângă stațiunea Mamaia, iar când a plecat în plimbare cu ATV-ul s-a întâlnit cu un grup de oameni printre care se afla și Cristian Boureanu. Lucian mărturisește că Boureanu s-a urcat la volanul ATV-ului chiar dacă el era pe scaunul din dreapta și a pornit.

Afaceristul mergea cu o viteză mare, iar când a virat brusc, ATV-ul s-a răsturnat de câteva ori.
 

Boureanu despăgubește firma de asigurări

Firma de asigurări a fost nevoită să achite 60.000 de lei pentru toate problemele create de Boureanu, apoi instituția l-a dat în judecată pe afacerist pentru a-și recupera banii. 

„Admite in parte cererea de chemare in judecată. Obligă pârâtul sa plateasca reclamantei urmatoarele sume: 60.222,97 lei, reprezentand despagubiri compuse din daune morale, daune materiale, cheltuieli de judecata; contravaloare dobanda legala penalizatoare aplicabila in raporturile civile, calculata de la data scadentei de 26.11.2019 si pana la data platii despagubirii. Respinge ca neintemeiata cererea privind cheltuielile de executare silita. Obliga paratul sa plateasca reclamantei cheltuielile de judecata constand in taxa judiciara de timbru (2309,46 lei + 562,82 lei). Respinge ca neintemeiata cererea privind cheltuielile de judecata constand in diferenta taxa judiciara de timbru (148,71 lei). Cu drept de apel in termen de 30 zile de la data comunicarii. Cererea de apel se depune la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti. Pronuntata, astazi, 21.07.2022, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei”, au decis magistrații.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te