Costeluș de la Clejani zicea c-a scăpat după ce l-a amenințat cu moartea pe Florin Salam. Ce urmează

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 08.02.2023 - 17:00
Costeluș de la Clejani zicea c-a scăpat după ce l-a amenințat cu moartea pe Florin Salam Foto: Facebook

Interlopul Costeluș de a Clejani este cercetat în continuare de polițiști după ce l-a amenințat cu moartea pe Florin Salam după o provocare pe TikTok venită din partea fiicei manelistului.

SHARE

Scandalul dintre cei doi a plecat de la o provocare pe TikTok, făcută de Betty, fata lui Salam, în care, Costeluș de la Clejani a început să-l înjure pe manelist, apoi conflcitul a escaladat și a trecut la amenințări cu moartea.

Apoi, Salam a postat un videoclip în care a spus că i-a interzis fetei lui să mai intre pe TikTok și că își cere scuze pentru cele întâmplate.

Însă Costeluș de la Clejani a revenit și el cu un video la adresa celor doi. 

Florin Salam a fost, înainte de Cărciun, la Secția 2 din Capitală, unde a depus o plângere împotriva unei persoane cunoscute în mediul online sub numele Costeluș de la Clejani. Acesta e cunoscut ca fost deținut, și i-ar fi amenințat pe Florin Salam și pe Betty Stoian (fiica artistului), afirmând că „o omoară, o violează, și că face live pe Facebook când îi omoară familia”, în videoclipul pe care l-a șters ulterior.

Apoi, Costeluș de la Clejani a spus că totul a fost un teatru ieftin, făcut doar pentru a strânge cît mai multe like-uri. 

Citește și: VIDEO Viață de urmăriți general: Mircea Nebunu, petreceri cu Salam, Anaser Duduianu dă pilde pe net

De ce nu s-a închis dosarul lui Costeluș

Lucrurile păreau că s-au rezolvat între cei doi și dosarul merge spre clasare. Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Spynews, că înainte să-l cheme pe Costeluș la audieri, judiciariștii bucureșteni au descoperit că pe numele acestuia mai exista o plângere, depusă la o unitate de poliție din Giurgiu,tot de către Florin Salam. Ca urmare, în loc să închidă dosarul, anchetatorii din Capitală l-au trimis la Giurgiu, pentru continuarea cercetărilor.

Ce și-au spus Costeluș de la Clejani și Salam

Amenințările au început după ce Betty Stoian ar fi făcut câteva glume pe seama lui Costeluș de la Clejani, iar bărbatul a avut o reacție deplasată. Extrem de nervos pe situație, a început să înjure, să amenințe și să aibă un comportament grotesc care a ridicat semne de îngrijorare printre utilizatori, dar mai ales de Betty, cea care se afla în conversație cu el. După ce live-ul s-a închis, Florin Salam a intervenit imediat, pentru a lua apărarea familiei sale.

Citește și: Ce-au făcut două femei gardian din Germania din dragoste pentru-n pedofil român. Una l-a luat de soț

„Costele, dacă tu vezi că nu-ți pomenesc numele, și tot eu mi-am cerut iertare c-a intrat fata mea că e copil și nu știe, tu o ții în continuare pe a ta, dup-aia crede lumea că ești șmecher pe bune. Tu-ți dai seama că tu te crezi șmecher, dar cine te crede pe tine șmecher? Că n-ai bani și stai pe TikTok și dup-aia îți ceri scuze la șmecheri”, a replicat Salam într-un alt videoclip pe TikTok, , conform Gândul.

„Fii cuminte, că dup-aia mă țin de tine. Și dacă mă țin de tine îți pui silicoanele alea în gură dup-aia. Fii cuminte, nu te-am înjurat și dacă te înjur, te înjur cu talent”, a adăugat manelistul.

 

Tzancă Uraganu, alături de Florin Salam

Și Tzancă Uraganu i-a luat apărarea lui Florin Salam pe o rețea de socializare, aruncând cuvinte grele la adresa lui Costeluș de la Clejani. 

„N-au nici ce să mănânce în casă și stă de figuri pe TikTok, cu înjurături. Mă refer chiar la ăsta, nu la altcineva (n.r. Costeluș de la Clejani). După ce că ești ultimul amărât, mai stai să și înjuri pe TikTok? Te mai numești și șmecher? Ești șmecher și ai ciorapi în geam, în loc de perdea.

Păi tu te-ai găsit să te iei de noi, măi sclavule? Pentru noi ești o furnică, un aurolac, de ăla care vine să șteargă parbrizul la semafor și îi dăm 10 lei.

Vă pup și ies de aici, pentru că nu mai vreau să înjur și să vorbesc urât. Oricum, ți-am dat în privat acolo, să te saturi. Nu mai vreau să vorbesc urât, să-mi închidă contul și să am probleme cu TikTok-ul  „, a spus Tzancă Uraganu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te