Ciucu, despre faptul că nu s-a întâlnit cu Nicușor Dan: Mă frustrează extraordinar

DE Miruna Moldoveanu | Actualizat: 07.01.2021 - 13:22
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu/FOTO: G4 Media

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, afirmă că îl „frustrează extraordinar" să vadă cum trece timpul şi nu se poate apuca de anumite proiecte, pentru că nu există o comunicare cu primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

SHARE

Liberalul precizează că are mare încredere în acesta, dar atrage atenţia că, dacă lucrurile nu se îmbunătăţesc, va face ceea ce ţine de el. "Eu nu mai am răbdare şi atunci ceea ce ţine de mine voi face, iar ceea ce ţine de alţii o să arăt cu degetul", spune Ciucu.

Ciprian Ciucu a vorbit, la RFI, despre "marea, marea, marea problemă a depozitării gunoiului în Bucureşti".

„Nu o să mai avem în curând unde să îl punem. Aştept ca primarul general să facă odată o întâlnire cu primarii de sector, că tot întârzie să o facă şi i-am trimis multe semnale că e mare nevoie de o astfel de discuţie, inclusiv ieri l-am rugat să facă această întâlnire, ca să decidem dacă ne organizăm sub forma unei organizaţii de dezvoltare intercomunitară, aşa cum specifică o condiţionalitate, pentru a putea primi fonduri europene sau suntem fiecare pe cont propriu. Eu mă pot organiza, dar nu vreau ca să scap ocazia să lucrăm integrat şi aici doar primarul general poate să ne aducă pe toţi la masă. Sau ne vedem fără el, dacă nu ne aduce pe toţi la masă. Şi i-am cerut încă o dată, este a treia oară când îi cer acest lucru şi probabil că o va face, mă aştept să o facă, să decidem ce facem cu această asociaţie de dezvoltare intercomunitară, pentru că din ea trebuie să facem parte noi şi trebuie să facă parte şi Ilfovul, care are nu ştiu câte localităţi", a afirmat el.

Primarul Sectorului 6 a adăugat că speră că la un moment dat va primi un răspuns de la Nicuşor Dan.

„La un moment dat, o să primesc răspuns, pentru că şi eu trebuie să îmi fac bugetul de investiţii pentru la anul şi oamenii nu ştiu că de fapt bulevardele principale aparţin de Primăria Capitalei şi îmi cer mie soluţii. Eu vreau să găsesc soluţii şi să obţin finanţări, dar vreau să ştiu, se ocupă de ele sau mă ocup eu. Atâta am cerut, o întâlnire, pe mai multe canale, ca să discutăm despre bugetul de investiţii. Faci tu Lacul Morii sau îl fac eu, termini tu Prelungirea Ghencea sau mi-o dai mie, adică lucrări de genul acesta, pentru că nu putem să începem anul, fără să avem o astfel de discuţie", a explicat Ciucu.

Ciprian Ciucu a susţinut că un sistem unitar de colectare selectivă a deşeurilor nu poate fi implementat în Bucureşti decât dacă există o colaborare între Primăria Generală şi cele de la sectoare.

Primarul Sectorului 6 a precizat că are încredere în Nicuşor Dan, potrivit news.ro.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.