VIDEO Cine sunt ”turiștii” bătuți de jandarmul din Legiunea Străină. Cunoscuți în Brașov și Germania

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 18.08.2023 - 14:00
Scandal pe plajă la Costinești Foto: captură video Facebook/Sindicatul Europol

S-a aflat cine sunt ”turiștii” de la Costinești luați la palme de un jandarm după ce începuseră să se încaire pe plajă. Conform unor surse este vorba despre două persoane extrem de cunoscute polițiștilor, atât din România cât și celor din Germania.

SHARE

Doi dintre turiștii implicați într-un scandal pe plajă, la Costinești, au fost reținuți de poliție. Este vorba despre două persoane certate cu legea, atât în România, cât și în Germania. 

Un jandarm care a luptat timp de 10 ani în Legiunea Străină i-a luat la palme pe turiștii recalcitranți. El este acum investigat de superiori. 

Cine sunt ”turiștii” bătuți de jandarmul din Legiunea Străină. Cunoscuți în Brașov și Germania

Poliția a reținut patru bărbați care  s-au încăierat cu poliția și jandarmii la Costinești, dar apoi au fost plasați sub control judiciar. Doi dintre aceștia au făcut circ și la ieșirea din secția de poliție. 

Aceștia sunt Adrian Florentin Felecan - a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru loviri și alte violențe, și Raul Nicușor Grigoraș- cunoscut cu antecedente penale pe teritoriul Germaniei, unde a fost anchetat pentru distrugere de case și transport ilegal de arme și explozivi.

Citește și: Cel care i-a bătut pe turiști a fost în Legiunea Străină. Orice român se poate înrola pe 2.000 €

Jandarmul, care i-a pus la punct pe cei patru bătăuși din Costinești, a luptat în Legiunea Străină timp de zece ani. Acesta este din Costinești și în trecut a făcut Rugby de performanță.

El a primit felicitări pe rețelele de socializare însă instituția unde lucrează a dispus verificări față de acesta după vizionarea imaginilor apărute în spațiul public.

„În timpul intervenției în stațiunea Costinești, jandarmii s-au confruntat cu situații tensionate, în care au fost expuși la comportamente agresive și injurii repetate din partea persoanelor implicate în conflict.

Menționăm faptul că Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța va examina atent imaginile pentru a evalua modul în care s-a acționat și va lua măsuri de verificare a tuturor aspectelor legate de modul de intervenție.

Citește și: Ce salariu ar lua un român care ajunge soldat în Legiunea Străină. Câte zile pe an își vede familia?

În situația în care vor fi constatate abateri de la normele legale, acestea vor fi supuse sancțiunilor prevăzute de regulamentele militare”, a transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța, conform replicaonline.ro

„Mă gândesc la familia lui Ionuț, jandarmul cu J mare, care va sta în stres până se va închide dosarul. Suntem mulți, foarte mulți alături de voi. Este mare nevoie de un erou printre noi. Când prindem unul îl susținem până la capăt. Este unul dintre mesajele postate de susținători.”, scrie unul dintre cei care au văzut imaginile, pe Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te