Ce spune fiica Mioarei Roman despre separarea părinților. „Petre și-a pregătit plecarea din timp”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 17.04.2024 - 11:15
Ce spune fiica Mioarei Roman despre despărțirea părinților săi. „Petre și-a pregătit plecarea din - Foto: Adevarul / imagine rol ilustrativ

Ce spune fiica Mioarei Roman despre separarea părinților. „Petre și-a pregătit plecarea din timp”. Iată ce a declarat fiica cea mare despre tatăl vitreg dar și despre mama sa.

SHARE

Ce spune fiica Mioarei Roman despre separarea părinților. „Petre și-a pregătit plecarea din timp”. Iată ce a declarat fiica cea mare despre tatăl vitreg dar și despre mama sa.

De ce a ales Petre Roman să o părăsească pe Mioara Roman 

Catinca Roman, fiica cea mare a Mioarei Roman face dezvăluiri neașteptate despre despărțirea părinților săi. 

Citește și: Deranj în familia lui Petre Roman. S-a aflat moștenitorul puloverului roșu care l-a făcut premier

Aceasta este de părere că tatăl său vitreg a premeditat despărțirea de mama sa, iar acest lucru s-ar fi datorat în mare parte frustrărilor acumulate de-a lungul relației cu Mioara Roman din cauza statutului important pe care aceasta îl avea în societate.

„Înainte de Revoluție au mai fost vreo 15 ani în care lucrurile stăteau exact invers. Mama era persoana cunoscută, importantă, care câștiga de trei ori mai mulți bani cel puțin și el era mult sub din punctul ăsta de vedere.

Sunt convinsă că a fost ceva premeditat. Eu cred că el și-a pregătit plecarea asta din timp. Nu pleacă nimeni, niciun bărbat, nicio femeie la 60 și ceva de ani, fără să aibă ceva pus de-o parte, fără să fie sigur de niște lucruri.

A fost pregătit din toate punctele de vedere. Cum l-am cunoscut eu, e un tip extrem de pragmatic și foarte organizat și cu o disciplină de fier când vine vorba de orice. Nu e un spontan .”, a spus Catinca Roman în cadrul unei emisiuni.

Când s-au despărțit cei doi?

Fostul premier al României a ales să își asculte glasul inimii și a dezvăluit fără niciun ocoliș de ce s-a despărțit de mama copiilor lui. Petre Roman, formează un cuplu, de mulți ani, cu cântăreața Silvia Chifiriuc. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 25 de ani.

Acesta a spus că s-a îndrăgostit până peste cap de actuala lui soție, iar în anul 2009 aceștia și-au unit destinele. În momentul în care a cunoscut-o, Petre Roman a decis că este momentul să încheie relația cu Mioara Roman.

Citește și: Petre Roman, după divorț: Mi-am pierdut capul după altă femeie. Fiica: Nu s-a gândit decât la el

A considerat atunci că are tot dreptul să se simtă bine cu aleasa inimii lui, iar decizia pe care a luat-o a fost din pură iubire pentru cea care îi este în momentul de față soție.

„M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus fostul premier al României, potrivit kfetele.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te