Newsonline: Alex Bodi, arestat pe baza denunțului unei foste soții pe care a dus-o în Germania

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 29.09.2021 - 17:52
Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, denunțat de o altă fostă soție pe care a dus-o să se prostitueze în Germania Foto: playtech.ro

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost denunțat de o altă fostă soție de-a sa, Silvia Iulia Sălăgean, pe care o dusese să se prostitueze în Germania și căreia îi reproșa că nu câștigă destui bani.

SHARE

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost arestat, joi seara, în dosarul deschis pentru trafic de persoane și proxenetism. Alături de Bodi, au fost arestate preventiv alte șapte persoane printre care nașul de cununie al lui Bodi, interlopul Adrian Tîmplaru și Alin Andrei Nicolae zis "Impresie". 

Alex Bodi a fost denunțat la parchet în luna septembrie 2020 de una din fostele soții, Silvia Iulia Sălăgean. Aceasta le-a declarat procurorilor că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, unde a ajuns prin intermediul lui Alexandru Bodi Nicolae, fostul soț. Bodi îi reproșa Iuliei Sălăgean că nu produce suficienți bani din activitatea de prostituție, iar aceasta îi spunea lui Bodi că se simte afectată psihic de presiunile pe care acesta le face., conform referatului pentu propunerea de arestare întocmit de procurorii DIICOT Craiova, conform Newsonline. 

Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi Foto: Facebook

Iulia Sălăgean are și un copil cu Alex Bodi, o fetiță de 3 ani. Ea se cunoaște și cu Bianca Drăgușanu. 

Iulia Sălăgean susține că în perioada 2014 – 2016 ar fi cunoscut în Germania mai multe tinere românce care practicau prostituția pentru rețeaua condusă de nașul lui Bodi, Adrian Tîmplaru.  

 

Citește și

Luptătorul Benny Adegbouyi, pe canapea cu proxenetul Alex Bodi, în luxosul arest la domiciliu

 

Procurorii DIICOT Craiova arată în referatul prin care cer arestarea preventivă a lui Bodi că anul 2014 este și cel în care fostul soț al Biancăi Drăgușanu a aderat la gruparea infracțională condusă de nașul fiicei sale, Adi Tîmplaru.

Pe lângă infracțiunile de proxenetism și trafic de persoane, procurorii DIICOT Craiova îl mai acuză Alex Bodi și pentru faptul că, pe 17 martie 2018, l-ar fi amenințat pe un anume Robert Avram cu acte de violență pentru ca acesta din urmă să-i plăteacă o taxă de protecție de 5.000 de euro, conform Newsonline.

Tîmplaru este liderul rețelei de crimă organizată care face obiectul  dosarului instrumentat de DIICOT Craiova. El a fost locotenentul unuia dintre cei mai temuți interlopi din Europa, Ion Clămparu.

Citește și

VIDEO Balada lui Garcea, plătit cu 140000 € de TVR: Iohannis și Arafatis să-mi suflakis în trompetis

După ce Clămparu a fost arestat, Tâmplaru și-a dezolvat propria rețea e trafic de prsoane și proxenetism, iar unul dintre locotenenții săi este Alex Bodi, finul său, care a fost însurat cu Bianca Drgăușanu. În primăvară, după ce s-au despărțit, fosta sa soție a povestit despre violențele îndurate de la Alex Bodi.

Tâmplaru și Bodi au fost reținuți astăzi dimineață în urma celei mai ample acțiuni ale DIICOT din ultimii ani. Domiciliile celor doi au fost percheziționate. 

Bianca spune că nu știa nimic

Bianca Drăguşanu spune că este convinsă de nevinovăţia lui Alex Bodi. ”Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Eu nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat. Sunt convinsă că va ieși ok din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare dată din orice situație. Îmi pare rău încă o dată. Sunt sigură va fi bine”, a declarat fostia soţie a lui Bodi la Antena 3. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te