Abandonat de tată, Keanu Reeves a pierdut un copil și pe mama acestuia. „Eram propriul meu dușman”

DE Bianca Iosef | Actualizat: 08.09.2022 - 16:53
Keanu Reeves- Foto: KNEWS.MEDIA

Keanu Reeves, cunoscut pentru rolul din „Matrix”, a debutat în 1991 în filmul „My Own Private Idaho”, însă puțină lume știe de momentele dificile prin care a trecut înainte să ajungă starul de cinema de azi.

SHARE

Loviturile emoționale au început de la o vârstă foarte fragedă pentru Keanu Reeves. Era doar un copil de 3 ani când tatăl său, Samuel Reeves, a abandonat familia, lăsând-o pe soția sa Patricia să-și crească singură cei doi copii. În mod previzibil, relația lui și a lui Keanu a evoluat de atunci, de la stâncos (pentru a spune politicos) la complet inexistentă.

După ce Samuel Reeves și-a abandonat familia când copiii lui erau mici, Patricia a a plecat din Australia la New York. Odată stabilită în Marele Măr, ea l-a cunoscut și s-a căsătorit cu regizorul de Broadway Paul Aaron în 1970. Cuplul s-a mutat la Toronto la scurt timp după. Din păcate, romantismul nu a durat: cei doi s-au despărțit anul următor. Din fericire, Aaron a rămas în relații bune cu Reeves, dându-i adesea sfaturi pentru carieră și ajutându-l să-și asigure câteva locuri de muncă timpurii în actorie.

Citește și: FOTO Modă la Hollywood: vopsitul părului de la subraț. Madonna și Julia Roberts nu se tem să arate

În copilărie, Reeves s-a chinuit din punct de vedere academic, frecventând în total patru licee separate. Nu și-a câștigat niciodată diploma și nu a urmat niciodată studii superioare. Reeves a fost, de fapt, dat afară dintr-una dintre numeroasele sale școli. După cum a spus el pentru în 2008, „A fost dificil. Am mers la patru licee diferite în cinci ani. Eram bine din punct de vedere academic, mă pricepeam la engleză și la scrierea creativă. Eram în echipa de șah”.

Citește și: VIDEO Rusia pierde teren în Harkov. Soldații lui Putin au fost prinși când fugeau în haine civile

Sfârșitul aniilor 90 a fost perioada de înflorire a carierei sale în actorie. În această perioadă a cunoscut-o și s-a îndrăgostit de Jennifer Syme, o actriță și asistent personal. În scurt timp, Jennifer a rămas însărcinată. Cu toate acestea, cu puțin timp înainte de Crăciun, 1999, Syme a observat că nu a simțit mișcare de la copil de câteva zile.

Cei doi s-au grăbit la spital, unde testele cu ultrasunete au dezvăluit că cel mai rău scenariu era într-adevăr adevărat. Syme și-a născut fiica moartă, Ava Archer Syme-Reeves, pe 24 decembrie 1999. Cuplul s-a despărțit câteva luni mai târziu.

Un an mai târziu, Keanu Reeves și Jennifer Syme s-au întâlnit la San Francisco's Crepes on Cole, un loc popular pentru brunch. La scurt timp după ora 6 a.m., mașina lui Syme s-a izbit de un trio de mașini parcate. Ea a fost parțial ejectată din vehicul și a murit pe loc.

În plus, sora lui mai mică, Kim, lupta cu leucemia încă din 1991. Această luptă lungă cu cancerul costa enorm. Din fericire, ea a avut sprijinul celor dragi, inclusiv al fratelui mai mare, Keanu Reeves.

Kim Reeves a intrat în remisie în 1999. Astăzi, locuiește la Roma, unde este frecvent vizitată de fratele ei mai mare, potrivit Looper.

Cele mai frumoase lucruri spuse de actor

Este întotdeauna minunat să poți ajunge să cunoști o femeie, cu tot misterul, bucuria și profunzimea care vin la pachet. Dacă poți face o femeie să râdă, vei vedea cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu l-a făcut pe pământ.

Știi că ai întâlnit o persoană specială când prezența celuilalt este amețitoare și totul pare să fie bine în lume.

Trebuie să trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Ceea ce nu știu oamenii despre mine este că în urmă cu ani de zile m-am confruntat cu depresia. Nu am spus nimănui, a trebuit să lupt pentru a ieși din ea. Persoana care mă împiedica din a fi fericit eram EU. Fiecare zi este prețioasă așa că haideți să o tratăm ca atare. Nimeni nu ne garantează ziua de mâine așa că haideți să trăim astăzi.

Trebuie să îți schimbi viața dacă nu ești fericit și să te trezești dacă lucrurile nu merg în direcția în care îți doreai.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te