O fetiță dată dispărută e găsită dormind lângă doi câini într-o pădure. Cum i-au salvat viața

DE Alex Darvari | Actualizat: 24.09.2023 - 23:32
O fetiță dată dispărută e găsită, la 5 km, dormind lângă un câine într-o pădure - Foto: Pexels / Leah Kelly (Imagini cu rol explicativ)

O fetiță de numai 2 ani a fost găsită la 5 km de casă alături de câinii familiei. Poliția crede că e posibil ca animalele să îi fi salvat chiar viața, dat fiind că unul dintre ei i-a servit ca pernă încălzind-o și ajutând-o să doarmă.

SHARE

O fetiță dată dispărută de familie a fost găsită dormind lângă unul dintre câinii familiei. 

Într-o întâmplare emoționantă care a avut loc într-o regiune împădurită îndepărtată, un copil care dispăruse a fost găsit dormind adânc și în siguranță, folosind câinele familiei ca o pernă confortabilă. 

Povestea emoționantă demonstrează relația specială care există între oameni și prietenii lor canini devotați, precum și puterea optimismului în fața unei tragedii.

O fetiță dată dispărută e găsită, la 5 km, dormind lângă câini într-o pădure. Cum i-au salvat viața

Citește și: Ce a găsit un electrician când a mers să taie curentul unei familii. „Vă rog să nu tăiați curentul"

Incidentul a început atunci când o fetiță de doi ani s-a rătăcit afară, provocând spaima familiei sale. 

Părinții ei au cerut rapid ajutor și au organizat o echipă de căutare cu sprijinul autorităților.

Citește și: Un copil a trimis o scrisoare angajatorului tatălui său pentru a-i cere o zi liberă. Ce a urmat

Poliția statală din Peninsula Superioară a statului Michigan a declarat că un copil de 2 ani care a plecat de acasă cu doi câini ai familiei a fost descoperit ulterior dormind în pădure, folosind câinele mai mic drept pernă de blană.

Locotenentul Mark Giannunzio a declarat joi că fetița "s-a întins și a folosit unul dintre câini ca pernă, iar celălalt câine s-a întins chiar lângă ea și a ținut-o în siguranță".

Este o poveste cu adevărat uimitoare

Pe lângă utilizarea câinilor polițiști și a dronelor, la căutarea fetei în zona izolată din pădure au participat și polițiști locali și locuitori din Wisconsin, precum și din Michigan și din statul vecin Wisconsin.

Miercuri, în jurul orei 8.00, fetița s-a rătăcit, ceea ce i-a determinat pe ofițerii de la postul Iron Mountain al poliției de stat din Michigan să fie chemați la o reședință din cartierul Faithorn din comitatul Menominee.

Potrivit poliției statale, copila a fost descoperită la miezul nopții, la aproximativ 4,8 km de casa ei, de către un trecător aflat pe un ATV. Giannunzio a afirmat că, odată ce fata a fost examinată de personalul medical, părea să fie în stare bună de sănătate.

Faithorn se află la aproximativ 97 km sud-vest de Marquette, Michigan, și la est de granița cu statul Wisconsin. Povestea, care încă face vâlvă pe rețelele de socializare, este un monument al forței optimismului, al valorii comunității și al companiei excepționale pe care câinii o pot oferi în circumstanțe dificile. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te