HOROSCOP Ce zodii vor atinge în septembrie stabilitatea financiară la care au visat mereu. E bogăție

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 30.08.2023 - 21:03
HOROSCOP Ce zodii vor atinge în septembrie stabilitatea financiară la care au visat mereu. Bogăție Foto: Profimedia Images (fotografie cu caracter ilustrativ)

Horoscopul lunii septembrie 2023 anunță schimbări incitante pentru nativii zodiacului. Prima lună de toamnă va începe cu momente de neuitat pentru zodiile. Ei se vor putea concentra asupra planurilor viitoare. You are welcome to use this content only if you provide proper credit

SHARE

Horoscopul lunii septembrie 2023 anunță schimbări incitante pentru nativii zodiacului. Prima lună de toamnă va începe cu momente de neuitat pentru zodiile.

Ei se vor putea concentra asupra planurilor viitoare. Leii vor beneficia de ajutorul planetelor pentru a atinge stabilitatea financiară după care tânjeau. Nici celelalte semne zodiacale nu vor fi lăsate în urmă în această lun, conform thechinesezodiac.org.

Întreaga lună stă sub semnul Fecioarei

Potrivit predicțiilor astrologice, septembrie este influențată de anotimpul Fecioarei. Un semn analitic care își concentrează energia pe reglarea fină a proceselor noastre de viață. 

BERBEC

Horoscopul lunii septembrie 2023 prezice tensiuni și discuții. Spre deosebire de luna trecută, septembrie va prezenta câteva provocări profesionale. 

Soarele rămâne în Fecioară până în ultima decadă a lunii, în a 6-a casă solară, asociată profesiei tale, alături de Saturn.

Această configurație vă oferă vitalitatea și energia necesare pentru a întreprinde și îndeplini cu succes sarcini excepționale, dar aduce și mai multă nervozitate datorită aspectului pe care îl primește de la Uranus.

TAUR

Totul este bine. Fără îndoială, te eliberezi de multe dintre dificultățile cu care te-ai confruntat până acum pe plan profesional. 

Mercurul din casa ta a șasea a diagramei natale, asociat cu cariera ta, te va face mai comunicativ și mai sigur de sine, ajutându-te chiar să găsești idei inovatoare atunci când totul pare a fi în impas.

Marte în același semn vă va oferi energie și asertivitate, în timp ce Venus oferă o șansă pentru rezultate favorabile.

GEMENI

Astrele vă sfătuiesc să vă organizați afacerile în septembrie 2023, să abordați problemele administrative persistente și să mediați conflictele la locul de muncă.

Pe de o parte, Pluto, deși încă în Săgetător, un semn neutru în raport cu zodiacul tău, stimulează ambiția ta profesională și dorința de a-ți arăta capacitățile. Pe de altă parte, ești mai energic ca niciodată.

RAC

Începând cu 9 septembrie, Jupiter își reia mișcarea directă în a 6-a casă solară, oferindu-ți toate avantajele progresului.

Dacă deții o poziție de conducere, vei reuși să-ți inspiri colegii cu entuziasmul tău, iar rezultatele vor vorbi de la sine. Unii dintre voi vor fi gata să accepte provocări și să-și asume noi responsabilități, pe care le veți îndeplini fără efort.

LEU

Îți vei concentra energia în a munci din greu și a duce lucrurile la bun sfârșit. Ai șansa de a-ți construi și de a crește veniturile.

Dorințele tale de a avea bunuri sunt destul de puternice în acest moment și poți fi înclinat să faci cumpărături neînțelepte și impulsive.

Încercați să vă controlați dorințele, deoarece orice investiție sau achiziție în acest moment o va face, deoarece chilipirurile vă pot scăpa în această lună de sume importante de bani. 

FECIOARĂ

Situația se îmbunătățește cu ajutorul Soarelui, care vă oferă o doză suplimentară de vitalitate în navigarea corectă a etapelor proiectului, așa cum cere Saturn.

La rândul său, Neptun se află într-unul dintre sectoarele legate de carieră ale hărții natale, dar acest fapt ar putea aduce doar o potențială supraîncărcare de sarcini sau responsabilități profesionale.

BALANȚĂ

Marte și Mercur din semnul tău își combină influența cu cea a lui Uranus, încă poziționat în a șasea casă de lucru din harta ta natală.

În consecință, veți experimenta o serie de activități și o atmosferă dinamică.

Citește și: https://newsweek.ro/actualitate/care-sunt-cele-mai-bogate-semne-zodiacale

La locul de muncă, atmosfera este plăcută, iar interacțiunile tale cu colegii sunt în general constructive.

Cu toate acestea, există o problemă: din cauza lui Uranus, vei fi mai pretențios decât de obicei, afișând chiar și un indiciu de sarcasm față de ceilalți. 

SCORPION

Jupiter vă va sprijini luna aceasta în sectorul contractelor, comunicării și relațiilor, favorizând negocierile.

Saturn și Soarele în sectorul proiectelor își unesc forțele pentru a vă ajuta să vă îndepliniți dorințele, mai ales dacă încercați parteneriate sau dacă cineva vă încredințează o misiune semnificativă.

Cu toate acestea, este o perioadă de muncă grea, dar este benefică pe măsură ce vă extindeți sfera de competență, învățați să vă organizați mai bine munca și, în consecință, atrageți atenția unor indivizi influenți cruciali pentru progresul dumneavoastră viitor.

SAGETATOR

Viața ta interioară este mai bogată ca niciodată în această lună. Septembrie este un moment bun pentru a vă gândi la convingerile și ideile, făcând revizuiri acolo unde este necesar.

După 17 septembrie, un proiect de carieră necesită o mare parte din energie toată luna.

În sfârșit, găsiți soluții la problemele de lungă durată. 

Dacă ești în căutarea dragostei, până pe 17 septembrie, planeta Venus se va afla în a 11-a ta casă solară și vei atrage oamenii cu ușurință.

Acesta este momentul să iei inițiativa în tot felul de relații, în special în relațiile amoroase.

Dacă îți dezvălui dragostea pentru cineva în acest moment, se poate transforma relația într-o nouă direcție.  

CAPRICORN

Fiți pregătiți pentru o mulțime de acțiuni în chestiuni de afaceri. Acum ar trebui să vă faceți planuri privind viața profesională sau investițiile.

Puteți beneficia de ambițiile dvs. de carieră și puteți întâlni un VIP la un eveniment social.

Primele 18 zile sunt cele mai bune pentru a negocia o mare înțelegere pe baza unor prietenii.

Dacă finanțele tale au fost șubrede în ultima vreme, se preconizează o întoarcere.

Fii dispus să te bazezi pe metode îndrăznețe și imaginative. Personal, vei fi activ, energic și asertiv în romantism. O flacără veche revine după 17 septembrie.  

VĂRSĂTOR

Accentul se pune pe informații noi, pe contactul cu orașe îndepărtate și pe contactul cu alții. Planurile tale de carieră iau o întorsătură neașteptată aproape de 17 septembrie.

Cineva pe care te-ai bazat poate să nu apară. După 17 septembrie, o situație romantică se încinge; un tip optimist joacă un rol.

În acest moment, puteți atrage persoane și circumstanțe care vă facilitează munca.

Te vei simți prietenos cu toată lumea, iar ei vor fi prietenoși în schimb.

PEȘTI

Planeta Venus se află în a 7-a casă solară; dacă cauți companie și dragoste, ai putea câștiga admirația a mai mult de unul.

Acest aspect facilitează și conexiunile de muncă. Vă veți bucura de munca dvs. sau veți fi surprins de un client sau de un coleg de muncă.

Viața ta poate fi transformată luna aceasta. Comunicarea la distanță poate juca un rol important după 17 septembrie.

Încearcă să faci compromisuri cu ceilalți sau pur și simplu stai departe de unii oameni care încearcă să te rănească.

Un partener sau publicul poate prezenta o provocare și să nu confrunte pe nimeni în acest moment, inclusiv partenerul dvs., după 19 septembrie.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te