Actorii Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață: s-au iubit 21 de ani, au ajuns să se urască visceral

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 17.02.2023 - 17:19
Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață-Foto: fabricatinromania.info

Celebrii actori Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață au fost căsătoriți peste 21 de ani. Au divorțat, însă, în 2012, iar în prezent au o relație extrem de tensionată. Actorul și-a denigrat chiar fosta soție în presă.

SHARE

Cătălina Mustaţă şi Florin Zamfirescu au decis să pună capăt mariajului în 2012, după o relaţie de mai bine de 21 de ani. Ea a înaintat cererea de divorţ, sătulă de discuţiile în contradictoriu, dar şi de infidelităţile pe bandă ale marelui actor, aventuri de care artista a avut mereu habar.

La acel moment, Florin a fost foarte revoltat şi chiar a încercat să o discrediteze.

A acuzat-o pe Cătălina că i-ar fi sechestrat bunurile în casa lor situată în afara Bucureştiului, ba chiar i-a pus în cârcă şi boala lui de inimă, soldată, imediat după despărţirea lor, cu un preinfarct.

Actrița a preferat să nu-i răspundă la provocări, pentru a nu-şi spăla lucrurile în public. 

Un cuplu solid în...public

Cătălina Mustaţă şi Florin Zamfirescu au fost priviţi, din afară, drept un cuplu solid, ba chiar au primit numeroase premii, precum „Cuplul anului”, „Premiul pentru cuplu în cinematografie”, ba chiar şi o stea în constelaţia Leului, numită Cătălina şi Florin.

Ea este cea de-a treia soţie a lui Florin, iar căsătoria lor a avut loc după Revoluţia din 1989. Cei doi s-au îndrăgostit la Facultatea de Actorie, unde ea era studentă, iar Florin lucra ca profesor. S-au iubit enorm, însă, după ce sentimentele au început să se erodeze, şi-au dat seama că nu prea au multe în comun, în afară de profesie.

Septuagenar, Florin Zamfirescu a vorbit în termeni duri despre cea de-a treia sa sotie, actrița Cătălina Mustață.

Acesta s-a recasatorit în America, în Texas. Recent, actrița a anunțat că se întoarce definitiv în România. Actorul Florin Zamfirescu a rememorat anii petrecuți împreuna și i-a adresat mai multe cuvinte jignitoare.

„Eu am lăsat loc de <<Bună ziua!>>, ea nu. Ce relație sî mai am cu ea, dacă nici la salut nu răspunde? Îl știu pe soțul Cătălinei, l-am cunoscut personal, este un băiat de toată isprava. Ea însă este o canalie. Sub aspect de domnișoară frumoasă, simpatică și manierată, ea nu e deloc așa. Este prietenă cu paharul, motiv pentru care noi ne-am și despărțit. Ea tot așa a și rămas. Îi plăcea să consume alcool și să facă atât de urât cum n-a crezut nimeni că o femeie poate să facă”, a declarat actorul într-un interviu acordat impact.ro.

 

Florin Zamfirescu a fost însurat de trei ori. Actorul s-a căsătorit de tânar cu o profesoară de pian care a născut un baiat. Vlad Zamfirescu a urmat pașii tatălui său și este actor.

Citeşte şi: Soros atenționează că „civilizația” ar putea să nu „supraviețuiască” războiului din Ucraina

A doua soție a lui Florin Zamfirescu a fost actrița Valeria Sitaru, cu care are o fața pe nume Ștefana Samfira. Cei doi au fost căsătoriți 12 ani.

La începutul anilor 2000, actorul s-a căsătorit cu Cătălina Mustață, de care a divorțat după 20 de ani de căsnicie.

Florin Zamfirescu s-a retras la țară

Actorul s-a retras acum la țară, alături de noua sa iubire, medicul Daciana Toma. Florin Zamfirescu a dezvăluit că s-a retras din actorie pentru că nu se mai vedea pe scenă și în lumina reflectoarelor la vârsta de 70 de ani.

Citeşte şi: "Regele cripto ruinat", cel mai mare "donator" după miliardarul Soroș. Dona "presei progresiste"

„Nu e usor să te retragi. În primul rand, ți-e ție greu și în al doilea rând, te întreabă lumea de ce te-ai retras. (…) M-am retras într-o casă pe care am făcut-o eu, cu soția mea actuală, care e o fată minunată, și mă simt foarte bine. Am revenit la obiceiurile din copilărie. Am o grădinița cu roșii, câte un pom din fiecare, prun, măr”, a spus marele actor.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te