Kylian Mbappe, sumă uriaşă de bani refuzată. Arabii de la Al.-Hilal i-au făcut o ofertă astronomică

DE Florin Budescu | Actualizat: 27.07.2023 - 11:22
Kylian Mbappe, sumă uriaşă de bani refuzată - Foto: Wikimedia/Кирилл Венедиктов/CC BY-SA 3.0

Starul francez Kylian Mbappe, aflat în conflict cu conducerea clubului Paris Saint-Germain, a refuzat oferta astronomică primită din partea echipei saudite Al-Hilal, care s-a arătat dispusă să plătească 300 de milioane de euro, în schimbul jucătorului.

SHARE

Potrivit cotidianului L'Equipe, Mbappe a refuzat să discute cu reprezentanţii clubului Al-Hilal, aflaţi în această săptămână, la Paris, pentru rezolvarea altor dosare.

Paris Saint-Germain autorizase clubul saudit să negocieze cu Mbappe, după ce parizienii au acceptat oferta de 300 de milioane de euro, cu bonusuri incluse, înaintată anterior de Al-Hilal.

Kylian Mbappe, sumă uriaşă de bani refuzată

Arabii s-au arătat totodată dispuşi să-i plătească un salariu de 200 de milioane de euro pe sezon lui Mbappe, în cadrul unui contract pe doi ani, conform presei din Hexagon.

Însă poziţia atacantului a rămas neschimbată: Mbappe doreşte să plece liber de la PSG, la finalul sezonului 2023-2024, când îi expiră actualul contract cu campioana en titre a Franţei.

Conducătorii PSG suspectează că Mbappe ar avea deja un acord cu Real Madrid, care ar urma să intre în vigoare în vara anului viitor. Iar refuzul său de a negocia cu Al-Hilal este o dovadă în plus, în opinia clubului parizian.

Citeşte şi: Messi, Haaland, Ronaldo, Mbappe, Bonucci și Dybala, printre starurile care fac donaţii pentru Turcia

Kylian Mbappe (24 de ani) a refuzat să activeze opţiunea din contractul său cu PSG, care îi poate prelungi şederea pe Parc des Princes până în iunie 2025, lucru care i-a înfuriat pe oficiali clubului parizian.

Din acest motiv, căpitanul selecţionatei Franţei a fost lăsat în afara lotului deplasat de PSG în Asia, pentru turneul estival din Japonia şi Coreea de Sud, şi a fost informat că are două variante: îşi prelungeşte contractul cu PSG sau, în caz contrar, trebuie să se transfere la o altă formaţie, în această vară, pentru a nu pleca liber anul viitor., conform Agerpres

Citeşte şi: Prima reacție a lui Kylian Mbappe după finala pierdută la Cupa Mondială: „Vom reveni"

Atacantul francez, campion mondial cu selecţionata ţării sale în 2018 şi finalist la Cupa Mondială 2022, din Qatar, a stârnit interesul mai multor cluburi de top, în ultimele zile.

Printre acestea, Chelsea Londra, Manchester United, Tottenham Hotspur şi FC Barcelona. Însă cea mai probabilă destinaţie a lui Mbappe, în cazul plecării de pe Parc des Princes, va fi Real Madrid, club care l-a dorit insistent în ultimii ani şi la care a fost aproape să se transfere, în vara trecută.

Mbappe se antrenează în prezent, la centrul de pregătire al clubului parizian, alături de ceilalţi jucători lăsaţi în afara lotului pregătit de Luis Enrique.

URMĂREŞTE-NE PE GOOGLE NEWS

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te