Falit și părăsit de soție, Nicoliță Bănel are o nouă prietenă. Amanta unui mare fotbalist român

DE Alex Darvari | Actualizat: 22.09.2022 - 20:02
Bănel și Vica Blochina - FOTO: RTV

Fostul internațional Bănel Nicoliță și-a pierdut aproape toți banii câștigați din fotbal investind în CS Făurei, echipa din orașul său natal.

SHARE

O vreme a făscut bani din tik-tok, iar apoi a intrat în emisiuni de televiziune. El are o școală de fotbal dar veniturile nu sunt atât de conssitente.

Bănel Nicoliță (37 de ani) a jucat șase ani și jumătate în tricolul FCSB-ului. Apoi, mijlocașul dreapta a mai evoluat trei sezoane în Franța, la Saint-Etienne și Nantes. Iar pe finalul carierei, a evoluat câteva luni în Cipru, pentru Aris Limasol.

După ce a agățat ghetele în cui, Bănel a investit banii câștigați în imobiliare și, cea mai mare parte, în proiectul CS Făurei, echipa din orașul său natal pe care visa s-o ducă în ligile superioare.

 
Recent, însă, Bănel Nicoliță a anunțat finalul proiectului CS Făurei. Aici a băgat câteva milioane de euro. L-a falimentat și l-a dus și la divorț.

Citește și: Bănel se căiește. Am luat banii familie și i-am băgat în echipa de fotbal din Făurei. 300.000 $

„Despărțirea noastră nu a plecat de la o femeie. Dacă pleca de la o femeie și lăsam copiii, da, era altceva. Dar atâta timp cât am făcut-o pentru fotbal pot să fiu iertat, zic eu. Pentru că am făcut tot ceea ce îmi place mie. Eu am câștigat din fotbal, decent, și ea a fost conștientă că eu am greșit”, a spus Bănel.

Bănel instituie reguli

Cu toate acestea, Bănel a tras reguli pentru un posibil partener al fostei sale soții. „Am două fete și nu aș mai vrea alt copil, pentru ele în primul rând. Sunt cele mai cuminți, cele mai frumoase. Mergem în oraș, mergem mâncăm, ne plimbăm. (…) Nu duc lipsa nimănui. Dacă fetele sunt la mama lor, sun eu și invers. Avem o comunicare bună. (…) Nu are voie nimeni să se atingă de copiii mei, indiferent de ce bărbat va fi în viața ei, n-are voie să se atingă nici cu un deget”, a spus Bănel Nicoliţă la Antena Stars.

Prietenie cu amanta lui Pițurcă

Deşi în spaţiul public au apărut speculaţii conform cărora Vica Blochina şi Bănel Nicoliţă ar avea o relaţie mai apropiată, femeia cu care Victor Piţurcă a avut o relaţie extraconjugală de 16 ani de zile a spus că este doar o frumoasă relaţie de prietenie.

Citește și: Adulat de spectatori, Ovidiu Iuliu Moldovan a murit singur și în uitare. Marele regret al actorului

„Ne știam mai de mult, dar ne-am împrietenit așa foarte mult la «Splash», ne-am împrietenit cu toată gașca, nu numai cu el, știi. Și cu Maria Constantin, cumva toată ediția asta a noastră, toți care am sărit atunci, am rămas prieteni foarte buni, într-un vibe foarte mișto. 00:02 Ne vedem tot timpul, avem grup pe WhatsApp și ne scriem tot felul de chestii, unde ieșim, ce facem, deci ne vedem cam tot timpul.

Cine nu-l știe pe Bănel Nicoliță, legenda României?! Este un băiat foarte mișto, e un om foarte bun. Știi care e faza? Eu am rămas șocată, de fapt îți dai seama că nu aveam ocazia să ieșim prin oraș cu Bănel înainte să plecăm la «Splash», dacă ne vedeam așa «Bună – Bună», dar la «Splash», dacă tot am petrecut o săptămână împreună, am ieșit în oraș și am văzut cât de tare este iubit omul de lume„, a spus Vica Blochina pentru cancan.ro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te