A căzut peste o fată. I-a rupt piciorul. Un tânăr a fost împins de pe o rulotă, la Festivalul Berii

DE Florin Budescu | Actualizat: 03.07.2023 - 09:59
A căzut peste o fată. I-a rupt piciorul - Foto: Wikimedia/Pagemaker787/CC BY-SA 4.0 / imagine cu caracter ilustrativ

Trei tineri ce erau urcați pe o rulotă, aflată la Festivalul Berii, în Arad, s-au certat, iar unul dintre ei a fost împins. Acesta a căzut peste o fată, căreia i-a rupt piciorul. Băiatul a fost identificat ulterior, când tatăl fetei lovite a postat un fimuleţ.

SHARE

În acesta, se vede cum tânărul cade de pe rulotă, fiind împins de un alt tânăr, aflat şi el tot la înălțime.

A căzut peste o fată. I-a rupt piciorul

„Vă rog să mă ajutați să-i identific pe cei doi, de pe acea gheretă. Cel împins de către ei a căzut pe fetița mea și i-a rupt piciorul”, a scris tatăl fetei, pe o rețea socială, conform aradon.ro.

Tânărul care a căzut a fost identificat de oamenii legii, stabilindu-se că este vorba despre un băiat de 16 ani, din județul Iași, venit la Arad, în vizită, la rude.

„La data de 2 iulie a.c., polițiștii Secției 2 Micalaca s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Citeşte şi: Incendiu la Psihiatrie în Craiova: trei medici și-au fracturat picioarele, sărind de la geam

Din primele cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 1/2 iulie a.c., în jurul orei 0:45, în timpul unui concert de pe ștrandul Neptun, o persoană de sex masculin ar fi căzut de pe o rulotă de tip fast-food, în cădere accidentând o altă persoană.

Incidentul nu a fost sesizat după producere, astfel că persoana care a căzut a fost identificată în cursul acestei zile, fiind vorba de un tânăr, de 16 ani.

Polițiștii continuă cercetările pentru clarificarea împrejurărilor producerii incidentului și luarea măsurilor legale, dacă se impun”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Citeşte şi: Copilul trântit în parcul din Hunedoara a suferit o fractură la cap. Atacatorul, chiar unchiul său

Tatăl fetei rănite a revenit cu un nou mesaj, după ce tânărul a fost identificat. „Vă rog să mă ajutați să-i identific pe cei doi de pe acea gheretă. Cel împins de către ei a căzut pe fetița mea și i-a rupt piciorul.

Acesta este individul care a căzut/a fost împins de către cei doi: băiatul este din Iași, are 16 ani și a venit la rude in Arad, sau cel puțin așa a declarat. Unde sunt organele de ordine de la Festivalul Berii? Care este securitatea asigurata participanților de către organizator?”, se întreabă bărbatul.

Totul s-a întâmplat în timpul recitalului lui Bogdan DLP, care a oprit pentru câteva momente muzica, îndemnându-i pe spectatori să facă loc echipajului medical să intervină. Conform informațiilor pe care le deținem, cei trei băieți s-ar fi urcat pe food truck, cățărându-se pe un motostivuitor, aflat lângă rulotă.

URMĂREŞTE-NE PE GOOGLE NEWS

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te