Ponta uită că a guvernat cu Dragnea și atacă PSD: „Nu a ieșit de sub influența epocii Dragnea”

DE Vlad Turcanu | Actualizat: 22.08.2020 - 23:07
Foto: Facebook Victor Ponta

Victor Ponta a adresat un mesaj PSD, în numele alegătorilor social-democraţi, şi le-a transmis să oprească blaturile cu PNL, cât şi să dea jos Guvernul Orban prin moţiune de cenzură.

SHARE

El a adăugat că modul în care a fost tratat Eugen Teodorovici arată că „PSD a rămas, din păcate, sub influenţa oamenilor şi culturii politice din Epoca Dragnea. Acesta a mai spus că dacă doar „se vopseşte gardul” la PSD, prin aducerea lui Sorin Grindeanu şi Vasile Dâncu, însă „înăuntru e tot leopardul”, atunci va fi greu să avem o stângă modernă şi unită.

„Vă spun eu , în numele alegătorilor social-democraţi: Opriţi blaturile cu PNL!!! Haideţi să îi dăm jos acum! PRO România s-a format că o reacţie naturală şi necesară la «dragnizarea» conducerii PSD, la distrugerea imaginii de competenţă guvernamentală şi interes faţă de oameni / şi la nevoia unei politici sociale dar şi liberale în economie care să ducă la dezvoltarea ţării ( aşa cum a fost în 2001-2004 şi în 2012-2015)!”, a scris Victor Ponta sâmbătă pe Facebook.

Acesta a reamintit că a fost exclus din PSD, în era Dragnea, din cauză că nu a votat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

„Eu am fost exclus din PSD pentru că nu am votat moţiunea de cenzură contra lui Sorin Grindeanu / iar cei care l-au dat afară atunci pe Sorin îl lăuda acum ipocrit şi îi zâmbesc fals din bancă în care stau împreună / eu am apreciat mereu ideile de reformă şi modernizare ale lui Vasile Dâncu-cei care îl urăsc şi dispreţuiesc pentru că a scris mai multe cărţi decât au citit ei vreodată îi zâmbesc la fel de fals că şi lui Sorin-tot de lângă el / sper pentru amândoi să nu uite istoria că să nu o repete!”, a completat Ponta.

El a mai reproşat PSD că a votat Guvernul Orban şi toate legile aberante ale acestui Executiv.

„PSD a votat Guvernul Orban PNL şi toate legile aberante ale acestuia/ PSD ţine în viaţă acest guvern incompentent şi corupt / acum au făcut o Moţiune de cenzură care apare şi dispare că Faţă Morgana / iar «conservele» securiste care au votat în Noiembrie Guvernul Orban PNL sunt tot în conducerea PSD-gata să mai vândă o dată “la ordin” voturile pentru salvarea lui Orban! Haideţi să dăm jos Guvernul Orban -pentru binele tuturor românilor! Noi suntem ProRomania-şi ţinem doar cu România!”, a mai spus Victor Ponta.

Fostul prim-ministru a adăugat că nu vom avea o stângă modernă şi unită dacă la PSD doar se vopseşte gardul, iar înăuntru este tot leopardul.

„P.S.: Cred că modul în care a fost tratat Eugen Teodorovici arată că PSD a rămas, din păcate, sub influenţa oamenilor şi culturii politice din Epoca Dragnea ! Dacă doar se «vopseşte gardul» cu Grindeanu şi Dâncu-dar «înăuntru e tot leopardul» ( adică hienă) din ultimii ani) va fi greu să avem curând o Stânga Modernă şi Unită!”, a conchis Ponta.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te