VIDEO Mărturiile fabuloase ale piloților care au văzut OZN-uri: „Dansul lor nu e din lumea noastră”

DE Elena Andrei | Actualizat: 18.12.2022 - 09:59
Piloții se ceartă în privința existenței OZN-urilor/foto: swr.de

The Wall Street Journal găzduiește opiniile piloților, de pe aeronave civile și militare, cu privire la existența unor obiecte zburătoare neidentificate (OZN) observate în timpul zborurilor. Piloții PanAmerican susțin că există și nu sunt din „lumea asta”. Cit

SHARE

În replică la opiniile unor piloți care susțin că nu există OZN-uri pentru simplul fapt că n-au avut o astfel de întâlnire, un pilot de pe Pan American, declară răspicat:„Eu am văzut un OZN. La fel și membrii echipajului meu de zbor.”

„Deci, OZN-urile nu există pentru că tu și prietenii tăi nu ați văzut niciodată vreunul? Eu știu că există, pentru că am fost copilotul unui zbor cargo Pan American cu cinci membri ai echipajului care au văzut clar formația lor. A fost într-o noapte limpede, fără lună, deasupra coastei de sud a Noii Scoții, iar noi toți am privit și am văzut același lucru prin unghiuri diferite ale cabinei de pilotaj. Dansul lor era dintr-o altă lume. A durat cinci minute și s-a încheiat cu cea mai uluitoare performanță aerodinamică pe care am văzut-o vreodată. Acum m-am alăturat celei mai mari comunități de fly-in-uri din lume, în care mulți observatori foarte bine pregătiți știu că OZN-urile sunt reale, lăsând la o parte "cataractele și flotoarele"”, a scris Ralph Loewinger, Port Orange, pentru WSJ.

Această opinie este o replică la declarația pilotului Art Saboski, publicată la 2 noiembrie:

„M-am săturat de OZN-uri. După 45 de ani ca profesionist în domeniul aviației, cu mii de ore de pilotaj pe diverse aeronave, mă deranjează faptul că toată lumea pare să știe că ele există, cu excepția mea. Și, după ce m-am asociat în toți acești ani cu nenumărați colegi piloți, am constatat că nici ei nu au văzut vreunul. Când piloții se adună, pur și simplu nu vorbim despre ele. Ce rost ar avea? Dacă nu le poți vedea, nu prea ai ce să spui, nu-i așa?

Recunosc, totuși, că am ceva invidie. Ar fi cu siguranță frumos să capturezi și să pilotezi un obiect care nu rămâne niciodată fără combustibil, nu trebuie să aterizeze niciodată și este vizibil doar pentru cei care nu sunt pasionați de aviație și care cred că extratereștrii mănâncă vitele din vestul statului Nebraska. Și eu aș vrea să vorbesc cu un extraterestru. Am întrebări, cum ar fi: au toalete la bord sau și deșeurile lor sunt invizibile?

Ei bine, m-am săturat și opresc întreaga problemă. Publicul persistă în a promova fenomenul OZN prin intermediul acestor apariții imaginare, așa că eu inversez această situație, declarând că nu există, pur și simplu pentru că eu și prietenii mei piloți nu le-am văzut. Oare noi, profesioniștii în aviație, greșim cu toții, în timp ce câțiva nonaviabili excentrici care se bucură în mare parte de marijuana recreațională sunt în regulă? Eu nu cred că da.

În plus, toate aceste apariții de OZN-uri sunt ușor de explicat și sunt surprins că nimeni nu a dat până acum cu răspunsul: cataracta. Și flotoarele.”

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te