VIDEO Un şoarece s-a transformat în menajera din magazia unui om. Imagini incredibile

DE Florin Budescu | Actualizat: 08.01.2024 - 13:56

Un şoarece s-a transformat în menajera din magazia unui om. Imagini incredibile. În ciuda faptului că este un pasionat fotograf al vieții sălbatice, poștașul pensionar Rodney Holbrook nu s-a așteptat niciodată să surprindă o scenă în stil Ratatouille.

SHARE

Un şoarece s-a transformat în menajera din magazia unui om. Imagini incredibile. În ciuda faptului că este un pasionat fotograf al vieții sălbatice, poștașul pensionar Rodney Holbrook nu s-a așteptat niciodată să surprindă o scenă în stil Ratatouille, care are loc în propria sa magazie.

După ce a descoperit în mod regulat că lucrurile lăsate de el în magazie, în noaptea dinainte, fuseseră aranjate misterios, în acelaşi fel, Rodney a instalat o cameră de vedere nocturnă, pe bancul său de lucru.

Un şoarece s-a transformat în menajera din magazie

A capturat un șoarece care ridică cuie de rufe, dopuri, piulițe și șuruburi. De atunci, el a poreclit rozătoarea bine organizată Welsh Tidy Mouse.

Bătrânul de 75 de ani din Builth Wells, comitatul Powys, a spus că ritualul acesta de aranjare obsesivă, repetitivă a lucrurilor durează de două luni.

„La început, am observat că mâncarea pe care o puneam pentru păsări ajungea în niște pantofi vechi, pe care îi depozitam în șopron”, a spus el, conform BBC.

Citeşte şi: Iată cum te ajută sucul de roșii la curățenie. Sfaturi utile pentru gospodine

„De nouăzeci și nouă de ori din 100 șoarecele face ordine, pe tot parcursul nopții. "Este incredibil că le-au pus pe toate înapoi, în cutie, cred că este posibil să îi placă asta", spune omul.

 Holbrook crede că șoarecele folosește obiectele pentru a ascunde nucile și, până acum, aranjamentul a funcționat în favoarea lui.

„Nu mă obosesc să fac ordine acum, las lucrurile din cutie și Welsh Tidy Mouse le pune la loc, până dimineața”, a spus el.

Citeşte şi: Un bărbat trebuie să-i plătească fostei soții peste 200.000 € pentru că a făcut curățenie în casă

Cred că mi-ar aranja soția, dacă aș lăsa-o acolo. Nici un obiect nu pare să îl pună în dificultate pe şoarece, deoarece a fost chiar surprins ducând cleme de cablu, la cutia unde adună mereu lucrurile.

„A fost un mic experiment, într-adevăr, am adăugat diferite lucruri pe birou, pentru a vedea dacă la poate ridica”, spune Holbrook.

Nu este prima dată când dă peste o rozătoare organizată. Când locuia în Bristol, în anul 2019, prietenul său a cerut ajutor pentru a repara o cameră de noapte, când un alt șoarece îi făcea ordine în magazie.

„Acel videoclip a devenit viral și a ajuns la oameni din întreaga lume”, a spus el, „Deci nu pot să cred că aici, în Builth Wells, s-a întâmplat același lucru ani mai târziu.”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te