Cum a reușit o actiță superbă să refuze cererile de a apărea complet nud. „Ești plictisitoare”

DE Alexandru Pop | Actualizat: 05.03.2023 - 18:27
Cum a refuzat una din cele mai frumoase actrițe orice pictorial complet nud. - Foto: Profimedia Images

Raquel Welch a fost o actriţă destul de mediocră, dar cu un corp foarte frumos. A refuzat însă cu obstinaţie orice pictorial complet nud care i-a fost propus. Nu a lăsat nici un film în care să fi jucat excepţional. Nici nu era genul acesta de actriţă.

SHARE

În filmografia ei, Raquel Welch a jucat roluri de divă în 73 de filme, dar nici unul nu a rămas ca o interpretare excepţională, memorabilă, care să facă diferenţa.

Raquel Welch, niciodată, nici un pictorial full nud

În schimb, a fost folosită ca o prezenţă picantă, alături de actori celebri, de diferiţi regizori, care au găsit această formulă. Rolul ei a fost să atragă cinefilii, în timp ce alţii jucau în jurul ei. Era nada, cârligul.

Două exemple: filmul "Cei trei muşchetari", versiunea 1973, în care juca rolul lui Constance de Bonacieux, îi avea protagoniştii pe marii actori Oliver Reed, Richard Chamberlain, Michael York, Frank Finlay, Christopher Lee, Geraldine Chaplin, Jean-Pierre Cassel, Faye Dunaway, Charlton Heston. O distribuţie de gală.

În "Myra Breckinridge", era protagonista, dar era flancată de alţi mari actori: Mae West, John Huston, Rex Reed, Farrah Fawcett, John Carradine, Tom Selleck.

Să nu-şi supere tatăl

"Fosta fată Bond, în vârstă de 75 de ani, refuza să se dezbrace, pentru că tatăl ei „nu ar fi aprobat niciodată”" acest lucru, titra în anul 2015 Daily Mail.

A rămas în istorie ca una dintre cele mai sexy femei din lume, după ce a apărut din spatele unei stânci, într-un bikini revelator, din piele, în filmul din anii 60 "One Million Years BC".

Numeroase filme și ședințe foto, care au valorificat frumusețea ei, au urmat la scurt timp, împreună cu 57 de solicitări succesive de la Playboy. pentru a se dezbrăca, dar Raquel Welch a recunoscut că nu a apărut niciodată nud, terifiat să nu-şi supere tatăl.

Actrița declara: „Eu sunt fiica tatălui meu și aceasta nu este pentru mine doar modul în care te comporți. Nu faci asta dacă eşti un anumit fel de femeie și acesta este genul de femeie care am fost crescută să fiu".

Deci era vorba despre tatăl ei? „Era un tip dur. Era complicat. Era foarte intens. Era un tată strict", spunea Raquel Welch. „Obișnuia să spună astfel: „Nu părăsești casa îmbrăcată așa, ce se întâmplă cu părul tău?" Mi-a fost frică de el.

Au fost momente în care nu mi -a plăcut asta prea mult, dar am vrut să-i fac plăcere. El a fost cel care a fost atât de greu de mulțumit și cel pe care voiam să -l mulțumesc".

Hugh Hefner cel insistent

Welch dezvăluie că, în cele din urmă, a cedat cerințelor Playboy, dar a insistat că nu va exista nici o nuditate.

Reamintind incidentul, când a fost invitata lui Piers Morgan, ea a spus că a fost chemată de Hefner, la conacul său, unde i -a spus că filmarea ei a fost plictisitoare, deoarece „nu există nici un fund”. Apoi, patronul Playboy a aruncat pozele pe jos.

Ea a detaliat episodul, conform Yahoo News: „Am fost chemată la biroul lui, pentru a vorbi cu Hugh Hefner, care stătea relaxat, în halatul său de baie.

Mi-am adus avocatul cu mine și m-am așezat acolo, în fața lui, și am spus: „Care este problema, Hugh?” Și el a spus aceeaşi poveste: „Ei bine, nu există... fund”.

„Am spus:„ Nu este ăsta acordul pe care l-am semnat?”. În continuarea filmărilor la pictorialul din Playboy, Hugh Hefner a continuat să insiste, a declarat Raquel Welch, cerându-i de nu mai puţin decât de 57 de ori starletei să facă un pictorial complet nud, pentru că el se plictiseşte.

S-a izbit de un zid. Acum, nu îneţelegem un singur lucru: cum a numărat Raquel Welch cele 57 de dăţi? Avea pe ea un brău de piele, pe care-l folosea pe post de răboj, crestând cu briceagul un semn, de câte ori îi mai cerea încă o dată Hefner să facă pictorialul complet dezbrăcată? Ţinea minte numărătoarea în cap? Greu de priceput.

Citește și: VIDEO Jurnalistă americană, lovită de schije pe linia frontului: „Rănile mele vor fi răzbunate”

... "Raquel, eşti plictisitoare!"
"37"
"Raquel, nu ştiu ce putem să facem ca să animăm puţin lucrurile."
"38"...

Raquel Welch, născută Jo Raquel Tejada, supranumită Rocky, de 1,68 m înălţime, s-a căsătorit de patru ori și a avut doi băieţi.

Decisă să mizeze pe Artele Teatrale, a studiat la San Diego State College, cu o bursă, începând din anul 1958, și s-a căsătorit cu primul ei soț, iubirea de liceu James Welch, anul următor.

Au avut doi copii: pe Damon Welch (născut în anul 1959), care au devenit ulterior actor şi asistent de producție, și pe actrița Tahnee Welch (născută în anul 1961).

Tahnee şi-a continuat cariera de actriță, mai ales cu rolul ei principal, din filmul SF Cocoon (1985). Dacă te uiţi la ea aşa, dintr-o parte, aduce cu mama ei.

Chiar dacă a divorţat de James Welch după doi ani de mariaj, a continuat să-i poarte numele tot restul vieţii ei.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te