A fost dezvăluită cauza morții fiicei lui Elvis Presley. Ce se afla în corpul Lisei Marie Presley

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 15.07.2023 - 12:48
A fost dezvăluită cauza morții fiicei lui Elvis Presley. Lisa Marie Presley a decedat la 54 de ani Foto: Profimedia Images

Lisa Marie, singurul copil al lui Elvis şi Priscilla Presley, a murit pe 12 ianuarie, după ce a suferit un stop cardiac la doar două zile după ce a participat la gala Globurilor de Aur. Medicii au dezvăluit cauza morții Lisei Marie Presley.

SHARE

Moartea Lisei Marie Presley, în ianuarie, a fost cauzată de complicaţii rezultate în urma unei ocluzii a intestinului subţire, arată mai recent raport al medicului legist din Los Angeles County, potrivit dpa.

Rapoartele de autopsie și toxicologie ale vedetei au dezvăluit că în sistemul ei erau două opioide în momentul morții, potrivit TMZ

Se pare că ar fi fost vorba de două substanțe oxicodonă și buprenorfină, medicamente pe care aceasta le lua adesea pentru a trata consumul excesiv de opioide, a raportat presa.

Tot în raportul legiștilor s-a constatat că Lisa Marie a avut o procedură cosmetică cu câteva luni înainte de moarte și i s-au prescris opioide. Au mai fost găsite și urme de Quetiapină - un antipsihotic.

Citește și: Descoperire macabră în casa unui bărbat: 40 de cranii și mobilier făcut din oase umane

Se pare că obstrucția intestinală ar fi fost cauzată de aderențe care s-au format după ce Lisa Marie a suferit o intervenție chirurgicală de bypass gastric în urmă cu ani. Raportul adaugă că Lisa Marie avea antecedente de abuz de alcool și droguri.

Lisa Marie Presley a fost resuscitată

Martorii au relatat pentru TMZ că fostul soț al regretatei cântărețe, Danny Keough, a efectuat resuscitarea cardio-pulmonară până la sosirea paramedicilor, însă nu a putut fi salvată.

Cei doi locuiau împreună într-o nouă casă de mai multe milioane de dolari într-o enclavă privată din Calabasas, după sinuciderea fiului lor Benjamin în 2020.

A lăsat un gol imens în sufletele celor apropiați

Mama Lisei Marie,  Priscilla Presley, a anunțat moartea fiicei sale într-o declarație la scurt timp după.

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit”, a spus mama zdrobită.

„Ea a fost cea mai pasională, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Cerem intimitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde.

"Vă mulțumesc pentru dragostea și rugăciunile voastre. În acest moment nu vor mai fi comentarii."

Părea slăbită

Lisa Marie a fost văzută ultima dată la cea de-a 80-a ediție a Globurilor de Aur pe 10 ianuarie, unde și-a sărbătorit defunctul tată alături de familia ei și de actorul Austin Butler - care a câștigat un premiu pentru interpretarea regelui Rock n' Roll-ului în filmul bio Elvis.

Regreta cântăreață a părut slabă în zilele care au precedat prăbușirea ei și s-a lipit  de brațul lui Butler în fotografii înainte de eveniment.

Îmbrăcând o rochie complet neagră, Lisa Marie și-a încolăcit brațele în jurul actorului pentru sprijin, în timp ce trecea pe covorul roșu.

Întrebată despre gândurile ei după ce a văzut filmul Elvis despre viața tatălui său pentru prima dată, Lisa a spus: „Am fost uluită, într-adevăr. De fapt, a trebuit să-mi ia aproximativ cinci zile pentru a-l procesa”.

Viață tumultoasă

Lisa Marie Presley a fost căsătorită de patru ori. În 1988, s-a căsătorit cu muzicianul Danny Keough, împreună cu care a avut un fiu și o fiică.

Citește și: Și-au dat seama că un copil lipsește din grădiniță de pe Facebook. El a fost găsit de o tânără

În 1994 cei doi au divorțat și Lisa Marie s-a căsătorit cu regele pop Michael Jackson, ca după doi ani să divorțeze și de acesta.

În 2002 ea s-a căsătorit cu actorul Nicolas Cage, cu care la fel a avut un mariaj de doar doi ani.

În 2006 Lisa Marie s-a căsătorit cu producătorul muzical Michael Lockwood, cu care are două fete gemene.

În 2010, familia lor s-a mutat în 'Coe's Hall', Rotherfield, East Sussex, Anglia, Regatul Unit, însă nici această relație nu a funcționat și a divortat in 2021.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te