VIDEO Un alt fals medic a ajuns pe mâna poliției. Cerea 600 de lei pentru o injecție în buze

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 31.05.2023 - 14:31

O tânără din București a ajuns pe mâinile poliției după ce s-a dat drept medic estetician. Ea administra doritoarelor injecții cu acid hialuronic în buze. Mai multe cliente au ajuns la spital din cauza reacțiilor adverse. Și ea a avut probleme din cauza acestei practici.

SHARE

O tânără de 23 de ani din București a fost săltată de polițiști după ce, fără drept, a administrat injecții cu acid hialuronic.  Multe cliente au ajuns la spital și chiar și ea a avut probleme. 

Falsa esteticiană era foarte căutată, ea având mai multe programări pe zi. Pentru o astfel de operațiune cerea 600 de lei.

Cum a ajuns o tânără de 23 de ani să facă operații estetice în apartament

Multe tinere ajung victimele unor escroci căutând să își înfrumusețeze aspectul fizic cu bani puțini. Așa au pățit mai multe cliente ale unui cabinet estetic ilegal care s-au lăsat pe mâna unei tinere de 23 de ani. Aceasta le injecta acid hialuronic în buze contra sumei de 600 de lei. 

Deja devenise foarte căutată. Avea cel puțin 3 programări pe zi.

Citește și: Italianul care se dădea doctor și înșela lumea, dat în urmărire

Numai că multe au făcut complicații și au ajuns la spital. Chiar și falsa esteticiană a avut nevoie de îngrijiri medicale după o astfel de intervenție. Acum este reținută. 

”La data de 30 mai 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București - Secția 26 Poliție au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în Municipiul București, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de exercitare fără drept a unei profesii sau activități și vătămare corporală din culpă.

Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada ianuarie 2022 - prezent, la o adresă din Sectorul 4, o femeie, în vârstă de 23 de ani, ar fi exercitat acte medicale de chirurgie estetică fără să aibă calitate sau studii medicale în acest sens. Astfel, prin activitățile efectuate ar fi cauzat mai multor persoane traume fizice, iar pentru vindecare a fost necesară intervenția în regim de urgență a unor medici specializați în chirurgie estetică.

Citește și: 3 ani de închisoare pentru medicul „cu 8 clase” care nu făcuse medicina. Făcea anestezie fără mănuși

În urma efectuării percheziției, persoana bănuită a fost depistată și condusă la audieri. De asemenea, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, precum și obiecte sanitare și 3.800 de lei, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Totodată, au fost identificate două tinere, de 18, respectiv, 22 de ani, asupra cărora bănuita ar fi exercitat, în repetate rânduri, acte medicale de chirurgie estetică.

În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de exercitare fără drept a unei profesii sau activități și vătămare corporală din culpă”, a transmis Poliția Capitalei..

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te