Recunoașteți personajul? Bărbatul din imagine a fost un milionar celebru, dar acum a ajuns la azil

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 24.10.2023 - 20:43
Recuoașteți personajul? Bărbatul din imagine a fost un milionar celebru, iar acum a ajuns la azil - Foto: Arhiva personala / Irinel Columbeanu / imagine cu caracter ilustrativ

Tânărul din imagine este nimeni altul decât Irinel Columbeanu. Celebrul afacerist a avut o avere de 150.000.000$ dar a ajuns la azil după o viață de lux. El și-a pierdut vila de la Izvorani și banii în petreceri și lux.

SHARE

Irinel Columbeanu era de nerecunoscut în tinerețe. Acum însă viața i s-a schimbat radical. A pierdut toți banii și a ajuns într-un azil de bătrâni de unde riscă să fie dat afară pentru că nu are bani pentru a achita facturile. 

Irinel Columbeanu, o viață de lux pierdută într-o secundă 

În anul 2007, Irinel Columbeanu avea estimată o avere de 150 de milioane de euro. El a falimentat după ce și-a băgat toți banii într-o afacere cu ciment și a petrecut în exces.

Anul trecut a fost văzut nepregătit la cumpărături, iar în lipsa unei plase, fostul stăpân de la Izvorani şi-a îndesat doza de bere în buzunarul de la geacă, iar pliculeţele de cafea le-a ţinut în mână. Pe atunci avea un Mercedes vechi de 30 de ani și stătea în chirie. 

Citește și: FOTO Irinel Columbeanu de nerecunoscut! Slăbit, tremură necontrolat și are dificultăți de vorbire

Acum, situația s-a schimbat iar el se află într-un azil de bătrâni de unde se chinuie să vadă cu ce să plătească cazarea.

În anii tinerețeii sale, Irinel Columbeanu primea porecla de „Ileana”, fiind un adevărat mascul alfa. Până și înfățișare lui era altfel: avea plete și era un fumător înrăit în perioada liceului, motiv pentru care ajunsese să aibă media 9 la purtare.

„Lui Irinel i se spunea «Ileana», de la maşina de cusut. E o vorbă: «Bat şi … „calc” …ca maşina de cusut». Avea o vitalitate maximă, fetele i-au pus porecla, a fost renumit printre gagicile de la un cunoscut sexy-club”,  povestea regretatul Paul „PCR” Cornateanu, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Dintotdeauna și-a dorit să depășească situația precară a familiei sale. A muncit încă de la vârsta de 14 ani, când s-a inițiat în arta negustoriei, în timpul unei tabere în Franța. 

La 19 ani și-a schimbat viața

Profita de faptul că occidentalii iubeau anumite obiecte artizanale din România, astfel că el le cumpăra la un preț redus și li le vindea cu o sumă mult mai mare. Așa a reușit Irinel Columbeanu să-și cumpere prima mașină, un Trabant, la vârsta de doar 19 ani.

Pe plan amoros excela, fiind un expert în arta iubirii. Veniturile pe care începea să le încaseze și situația lui socială îi permiteau să se bucure de noul său stil de viață, încă ajunsese să nu mai plătească note plată sau alte servicii de care se beneficia.

„Nu era deloc generos cu fetele, ele se plângeau mereu că nu le lasă nimic. Nici notele de plată de la masă nu le achita, se bucura de relaţiile acelor vremuri. Eu i-am adus-o pe Anna Lesko de la clubul Viena, era îndrăgostit până peste cap, când ea stătea pe la uşi”, mai povestea Paul „PCR” Cornateanu, potrivit Click.ro.

S-a mutat la azil, după ce a stat în chirie

Fostul om de afaceri a pierdut tot luxul în care a trăit zeci de ani, iar în ultimul timp se chinuia cu chiriile și mutările. El a fost cel care a luat decizia de a merge la azil în Snagov și stă acolo deja de ceva timp, același loc în care a trăit și tatăl lui în ultimii ani de viață.

Citește și: După ce a pierdut 70 milioane$, Columbeanu nu a mai ajuns în SUA la fata lui. Ce carieră îi dorește

„Veneam în fiecare zi să-l vizitez. Îi mai cumpăram câte ceva… sunt amintiri plăcute aici”, a mărturisit Columbeanu. Acesta a spus că a fost vizitat de fosta lui iubită, Oana, dar și că le-a anunțat pe fiica și pe fosta soție, Irina și Monica, de mutare. Cele două locuiesc de ani buni în SUA, dar Irinel speră ca măcar unicul lui copil să ajungă să-l viziteze.

"Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita", a adăugat fostul afacerist în podcastul "Fiță cu Adiță".

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te