VIDEO O tânără s-a dat asistentă medicală, a îmbrobodit un pensionar și i-a luat banii de pe card

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 23.04.2022 - 16:33
O tânără s-a dat asistentă medicală, a îmbrobodit un pensionar și i-a luat banii de pe card Foto: BZI

Tânăra escroacă a intrat în vorbă cu pensionarul, i-a spus ca este asistentă și s-a oferit să îl ajute. Bărbatul a invitat-o acasă la el ca să-i arate mai multe documente medicale.

SHARE

Ana Maria Todirel (23 de ani) a ajuns în atenția polițiștilor ieșeni în urmă cu mai bine de 1 an, după ce ar fi abordat un bătrân. Tânăra a intrat în vorbă cu bărbatul și a încercat să obțină de la acesta cât mai multe detalii.

Citește și: VIDEO Un bolid care participa la o cursă ilegală a lovit violent o mașină care mergea regulamentar

Așa a aflat că acesta are 71 de ani și că are mai multe probleme medicale. Odată ce a aflat asta, tânăra i-a spus că ea este asistentă medicală și că l-ar putea ajuta.

Citește și: Vrăjitoarea Sidonia, soția șefului clanului Fabian, vizată într-un dosar de înșelăciune și tâlhărie

Crezând că a dat norocul peste el și că ar putea primi o mână de ajutor, pensionarul a invitat-o pe aceasta acasă la el, pentru a-i cere câteva sfaturi.

Citește și: VIDEO Florin Salam cântă pentru urmăritul internațional Mircea Nebunu la o tăiere de moț în Milano

După ce a ajuns cu tânăra acasă, bătrânul i-a arătat acesteia câteva acte medicale. Ana Todirel i-ar fi dat câteva sfaturi, iar, mai apoi, bătrânul ar fi vrut să-i facă un cadou, în semn de mulțumire.

Cum a furat escroaca 4.000 de lei de pe card

Nu avea bani în casă, însă i-a spus tinerei că-i dă un card bancar. După ce i-a dat cardul, a rugat-o să meargă la bancă și să scoată 4.000 de lei.

 
Astfel, Ana Maria Todirel a mers la bancă, a scos 4.000 de lei și s-a întors acasă la pensionar. Tânăra i-a dat banii bătrânului, însă avea pus la punct un plan.

Anchetatorii au afirmat că aceasta a așteptat ca victima să plece la baie, a luat banii și a dispărut. Când și-a dat seama că a fost furat, bătrânul a cerut sprijinul polițiștilor ieșeni. Ulterior, oamenii legii au reușit să o identifice și să pună mâna pe femeie, conform BZI.

Procesul Anei Maria Todirel (23 de ani) a început pe data de 19 mai 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată sub acuzația de furt calificat. Acum cîteva zile a fost condamnată la un an și două luni de închisoare cu suspendare.

„Instanța o obligă pe inculpată ca, pe parcursul termenului de supraveghere, să presteze o muncă neremunerată în folosul comunitaţii, pe o perioadă de 60 de zile, activitate care se va desfăşura fie în cadrul Consiliului Local Iaşi, Direcţia de Exploatare Patrimoniu, fie în cadrul instituţiilor pe care le gestionează din punct de vedere administrativ. Admite acţiunea formulată de partea civilă G.P. şi o obligă pe inculpata Ana Maria Todirel să îi plătească părţii civile suma de 4.000 de lei, cu titlu de despăgubiri civile, reprezentând daune materiale”, au mai decis judecătorii ieșeni.

Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te