Interlopul Bebe Carabină a organizat măcelul din Pantelimon cu pavele și topoare. Poliția știa

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 24.09.2024 - 11:29
Interlopul Bebe Carabină a organizat măcelul din Pantelimon cu pavele și topoare. Poliția știa - Foto: captură imagini acțiune Poliția Română (rol ilustrativ)
Interlopul Bebe Carabină a organizat măcelul din Pantelimon cu pavele și topoare. Poliția știa - Foto: captură imagini acțiune Poliția Română (rol ilustrativ)

Interlopul Bebe Carabină ar fi fost coordonatorul scandalului din Pantelimon. Totul a pornit de la fata unui prieten al acestuia. Poliția ar fi știut că urmează o răfuială

SHARE

Interlopul Bebe Carabină a organizat măcelul din Pantelimon cu pavele și topoare. Poliția din Ilfov ar fi știut că urmează să fie o răfuială. Însă nu pare să fi făcut nimic. 

Acum, sute de polițiști îi caută pe agresori. 

Totul ar fi pornit de la fata unuia dintre cei implicați. 

Interlopul Bebe Carabină a organizat măcelul din Pantelimon cu pavele și topoare. Poliția știa

Un scandal monstru a pornit pe o stradă din Pantelimon, pe 21 septembrie, două grupări au început să se bată cu bâte și săbii. Din curți zburau sticle și bucăți de pavaj. Totul a degenrat și unii dinte ei au ajuns la spital. 

Ceilalți au plecat să să răzbune, astfel că au intrat pe holurile Spitalului Pantelimon și în saloane pentru a încerca să dea de rivali. 

Citește și: Oraș lipit de București sub teroare clanurilor de interlopi. Poliția întâmpinată cu săbii și topoare

Au fugit înainte să ajungă poliția. 

Conform unor surse citate de Gândul.ro, polițiștii din Ilfov aveau informații despre iminența unui scandal încă de la începutul lunii septembrie. În lipsa oricărei reacții din partea Inspectoratului Județean de Poliție, părțile implicate au avut timp să se înarmeze în liniște.

Conform sursei citate, în spatele atacului s-ar afla un infractor deosebit de violent, anchetat pentru numeroase fapte grave, inclusiv luare de ostatici și viol.   

Astfel, tensiunile au apărut după ce unii dintre membrii clanului Burtea, din cartierul bucureștean 23 August, ar fi cumpărat o mireasă de la o familie din orașul Pantelimon.

Tranzacția nu avea legătură cu traficul de persoane, ci cu tradiția romilor. În loc să fie tratată ca o soție, fata, în vârstă de 19 ani, ar fi ajuns în străinătate, unde familia așa-zisului ei mire ar fi încercat s-o exploateze sexual.

Tânăra l-ar fi sunat pe tatăl ei, iar părintele i-ar fi cerut să-și cumpere de urgență un bilet de avion și să revină în casa părintească. Această situație a tensionat relațiile dintre clanuri, care au început să se urască reciproc.

Pe de altă parte, familia fetei ar fi ridicat problema unui teren deținut în zona lor de influență de către rivalii din București și unde aceștia din urmă intenționau să ridice un imobil. Au anunțat că nu vor permite realizarea construcției.

Citește și: Mascații au descins în Pantelimon după scandalul cu bâte. Un elicopter survolează și caută agresorii

Miza financiară fiind una mare, scandalul era inevitabil. 

Conform jurnaliștilor de la Gândul, interesat de această afacere ar fi fost unul dintre liderii clanului Burtea, care controlează cu autoritate cartierul 23 August. Bărbatul ar fi apelat, la rândul lui, la temutul lider interlop Alexandru Grigore, zis Bebe Carabină, rezident al cartierului rău famat Damache, din Pantelimon.

Astfel, că cei din București au venit să se răzbune, numai că familia fetei a avut timp să se ”înarmeze” și astfel agresorii au devenit victime. 

Au ajuns la Spitalul Pantelimon însă nici acolo nu au scăpat de furia familiei fetei. Cât au stat internați au fost păziți de jandarmi. 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Pantelimon”, medicul  Fiorella Mitoiu, care este și șefa UPU-SMURD a unității sanitare, a povestit presei că în jur de 10-15 agresori au dat buzna în spital, înarmați cu săbii, furci bâte. Aceștia nu au apucat să bată pe nimeni, în condițiile în care au fugit înainte ca Poliția să ajungă la fața locului.

Potrivit unei comunicări a Poliției, în urma intervenției imediate au fost identificate 19 persoane implicate în incident.

Poliția a anunțat că a identificat mai multe persoane. De altfel, în București și în Ilfov sunt acțiuni de amploare. Șeful Poliției Capitalei și șefa IPJ Ilfov au participat la acțiuni. 

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te