Elis Armeanca, George Talent și zeci de invitați, audiați în dosarul împușcării lui Nuredin Beinur

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 21.03.2022 - 14:11
Zeci de invitați au fost audiați în dosarul împușcării lui Nuredin Beinur Foto: cancan.ro

Elis Armeanca, George Talent, dar și alți maneliști au fost audiați alături de câteva zeci de persoane care se aflau la restaurantul "Voievodal" atunci când intrlopul constănțean Nuredin Beinur a provocat un scandal în urma căruia a fost împușcat în cap cu un pistol cu bile.

SHARE

Scandalul a început la restaurantul „Voievodal”, unde Constantin Răducanu, zis Costel Caran, își serba ziua de naștere. Pe lângă membrii clanului Caran se aflau și prieteni din țară, printre care și interlopul constățean Nuredin Beinur.

Citește și: Cine sunt interlopii care-și făceau declarații de iubire apoi s-au împușcat și înjunghiat

În același local se aflau, întâmplător, Tiberiu Ștefan, zis Balenă, din Constanța și bucureșteanul Marius Morcov. 

Citește și: Ceasurile de lux ale lui Vladimir Putin: Unul dintre ele costă 500.000 € . Pe ce mână îl poartă

Cei doi ar avea afaceri cu ceasuri de lux și bijuterii, Morcov fiind proprietarul unui magazin de ceasuri în zona Dorobanți din București.

Citește și: Florin Salam și Dani Mocanu vor cânta la Milano pentru Mircea Nebunu care e urmărit internațional

La un moment dat Beinur săa dus la masă la Tibi Balenă și a început să-l înjure, după care l-ar fi pălmuit.  Costel Caran ar fi intervenit și ar fi stins conflictul în primă fază. 

Însă Tiberiu Ștefan a ieșit din restaurant s-a dus la mașină și a revenit cu un pistol cu bile pe care-l deținea ilegal.

Morcov și Tiberiu l-au prins pe hol pe Beinur, iar Tibi Balenă l-a împușcat în față și în abdomen. Apoi, cei doi au fost călcați în picioare de membrii clanului Caran.

În momentul în care liderul interlop constănțean a ieșit însoțit de Marius Morcov, bărbatul a început să tragă, iar Nuredin Beinur a fost rănit cu două proiectile, dintre care unul l-a nimerit lângă ochiul stâng iar al doilea în zona abdominală.

Nimeni nu a depus plângere

Conform anchetatorilor, Beinur și Morcov au plecat separat la spital, în timp ce sărbătoritul, Costel Caran, ar fi refuzat să pună capăt petrecerii și le-ar fi cerut lăutarilor să cânte în continuare.

Curând, pe ușa localului au descins trupele speciale ale Poliției Capitalei, iar toate persoanele care se aflau înăuntru au fost ridicate și duse la audieri.

Surse apropiate anchetei au afirmat, pentru Gândul, că aproximativ 40 de persoane au fost duse de mascați la sediul Poliției Capitalei, dar și la Secțiile 1, 2 și 4.

Printre acestea s-ar fi numărat frații Costel și Aurel Caran, rude și prieteni ai acestora dar și interpreții de muzică de petrecere Elis Armeanca și George Talent, alturi de mai mulți instrumentiști.

Martorii ar fi descris în detaliu tot ce au văzut, după ce polițiștii le-ar fi explicat că, dacă sunt prinși că au ascuns adevărul, riscă să fie reținuți pentru infracțiunea de favorizare a infractorului.

În plus, spusele citate au dezvăluit, pentru Gândul, că atât Beinur cât și Marius Morcov ar fi refuzat să depună plângere.

În timp ce martorii erau încă audiați, Tiberiu Ștefan s-a predat și a fost reținut pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat în fața magistraților Judecătoriei Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armele și munițiilor și uz de armă fără drept.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te