Propagandistul lui Putin, delir total în direct la TV în Rusia: Bucureștiul trebuie atacat nuclear

DE Daniel Toșa | Actualizat: 07.03.2024 - 14:52
Propagandistul lui Putin, delir total în direct la TV în Rusia: Bucureștiul trebuie atacat nuclear - Foto: Profimedia images

Propagandistul lui Putin, delir total în direct la TV în Rusia. Vladimir Soloviev, unul dintre cei mai abjecți propagandiști ai Kremlinului a făcut o declarație șocantă, sugerând că Bucureștiul ar trebui să fie primul pe lista orașelor bombardate nuclear.

SHARE

Această afirmație complet lipsită de orice logică vine în contextul în care tensiunile dintre Rusia și Occident ating cote din ce în ce mai ridicate.

Propagandistul lui Putin, delir total în direct la TV în Rusia: Bucureștiul trebuie atacat nuclear

Propagandiștii ruși discută tot deschis despre posibilitatea unui atac nuclear asupra Occidentului, ignorând total un aspect vital. Și Occidentul dispune de armament nuclear care putea șterge complet de pe hartă Federația Rusă.

Într-o discuție în direct la televiziunea din Rusia, Soloviev a început să enumere orașele pe care ar trebui să le atace nuclear Rusia „din răzbunare”.

„Nu mă pot decide, Parisul sau Marsilia? Bucureștiul, bineînțeles. Apoi Parisul, Marsilia, Lyon. Lyonul e un oraș frumos, e un festival acolo. Și, în Germania, ca răzbunare pentru (rachetele) Taurus, ce să distrugem? Hamburg”.

Citește și: Franța, mesaj ferm pentru aliații europeni: „Trebuie să contracarăm Rusia fără să-i declarăm război”

Dictatorul de la Kremlin, Vladimir Putin continuă cu amenințările nucleare „la ordinea zilei” la adresa Occidentului. Într-o încercare mincinoasă de a justifica războiul sângeros pe care îl duce de mai bine de 2 ani în Ucraina, Putin a ieșit acum cu o nouă retorică delirantă.

„Dacă (americanii) au voie, atunci de ce altor țări nu li se permite să-și protejeze interesele-cheie? De ce nu poate și Rusia să facă asta? Să își apere poporul?

Citește și: VIDEO Putin amenință cu distrugerea civilizației umane: „Fără Rusia nu există pace solidă în lume”

Nu undeva la o mie de kilometri de granițele noastre, ci chiar lângă noi. Mai mult, oamenii au venit la noi să ne ceară ajutorul”, spune dictatorul rus, potrivit Știrileprotv.

Citește și: Rusia este cuprinsă de febra războiului: Halucinațiile lui Medvedev: „Germania plănuiește un război”

Maria Zaharova amenință cu un atac nuclear asupra bazelor nord-europene

Nu mai departe de ieri, (6 martie 2024) purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat miercuri că bazele nord-europene ce găzduiesc arme nucleare ale SUA vor fi considerate ținte militare legitime în cazul unui război Rusia - Occident.

Citește și: VIDEO Rusia a testat racheta nucleară Yars după Putin ce a amenințat cu distrugerea civilizației

„Nu trebuie să fii un strateg militar pentru a înțelege că astfel de obiective vor reprezenta o sursă de amenințare directă și vor fi inevitabil incluse în lista țintelor legitime definite de scenariul unei ciocniri militare directe între țara noastră și NATO”. a declarat ea, potrivit Tass.

Șeful spionajului rus amenință Occidentul cu un atac nuclear

Directorul Serviciului de Informații Externe al Rusiei, Serghei Narîşkin, avertizează că declarațiile președintelui Macron cu privire la posibilitatea ca țările europene să trimită trupe în Ucraina pot duce la un război nuclear.

Săptămâna trecută, președintele Macron a invitat națiunile europene a vorbit despre faptul că „nu este exclus” ca țările europene să trimită trupe militare în Ucraina pentru a lupta contra rușilor, subliniind că nu există un consens asupra acestui subiect în etapa actuală.

„Aceste afirmaţii sunt extrem de periculoase. Ele deja ne duc în pragul războiului nuclear”, a declarat șeful spionajului rus, Serghei Narîşkin.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te