Tănase Stamule (PNL): ”PSD uită că a mai avut un guvern care a picat înainte de prezidențiale” (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 29.06.2024 - 15:54
Tănase Stamule - Foto: Facebook

Tănase Stamule a postat un mesaj pe Facebook în care le transmite celor de la PSD că uită că au mai avut un guvern care a picat înainte de alegerile prezidențiale.

SHARE
Tănase Stamule a postat un mesaj pe Facebook în care le transmite celor de la PSD că uită că au mai avut un guvern care a picat înainte de prezidențiale.

Tănase Stamule (PNL): ”PSD uită că a mai avut un guvern care a picat înainte de prezidențiale” 

”Colegii de la PSD uită că au mai avut un guvern care a picat înainte de prezidențiale. Amenințările puerile transmise de camarila primului covrigar al țării ne lasă pe noi liberalii reci. 
 
Discuțiile din martie, legate de calendarul alegerilor, au fost pe baze total diferite, cu PSD spunând atunci că nu vor avea candidat la prezidențiale.
 
Acum că domnul Ciolacu speră să intre în turul 2 alături de netotul aurar ce promite case aproape gratis și credite ieftine, li s-a umflat pipota socialiștilor și chiar încep să creadă că românii vor vota un PSD-ist fară școală pentru a-l pune președintele României.
 
Partidul Național Liberal și-a respectat toate angajamentele față de PSD. Inclusiv rocada premierilor a fost făcută în ciuda credinței lor profunde că domnul Ciucă nu se va retrage. Înțelegem că visează la Cotroceni și că printre huiduielile primite la Frankfurt, de la căldură și bere unii socialiști au zis că dau lovitura cu covrigarul, însă de la vis până la realitate mai e de trecut votul românilor.
 
Alegerile trebuie ținute la termen, pentru ca românii să vadă, cu bune și rele, exact ce pot și vor toți candidații”, a scris Tănase Stamule pe Facebook.
 

Tănase Stamule: ”Românii nu vor trimite niciodată un PSD-ist la Cotroceni”

 
De asemenea, Tănase Stamule a postat pe Facebook un mesaj la adresa lui Sorin Grindeanu spunând că „românii nu vor trimite niciodată un membru PSD la Cotroceni”.
 
Sorin Grindeanu și domnul Minimis din fruntea Camerei Deputaților au păstorit de mai mulți ani organizația PSD Timiş, unde au reuşit de mulți ani să iasă intotdeauna pe locul 3.
 
Disperați că nu își puteau justifica pozițiile de la Bucureşti din cauza lipsei de rezultate din Timiş s-au făcut preş în fața PNL ca să spună că au câştigat şi ei ceva.
 
Acum, îmbătat de falsul rezultat electoral şi cu spatele îndoit de sacii cu asfalt cărați prin țară pentru a stimula campania PSD, domnul Grindeanu dă minte politică uitând să se privească în oglindă pentru a-şi vedea adevarata măsură electorală.
 
Stați liniştit domnule Grindeanu, românii nu vor trimite niciodată un PSD-ist la Cotroceni iar dumneavoastră, după ce veți înțelege asta, o să redeveniți un personaj obedient, inspid, inodor şi incolor, aşa cum v-ați consacrat în politică.
 
Textele publicate în această rubrică sunt advertoriale plătite conform Legii 334/2006 privind finanțarea activităților partidelor politice și a campaniilor electorale.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te