Rockerii de la Bikers for Humanity, apel pentru ajutorarea românilor afectați de inundații

DE Daniel Toșa | Actualizat: 18.09.2024 - 11:44
Rockerii de la Bikers for Humanity, apel pentru ajutorarea românilor afectați de inundații - Foto: Facebook/Cristian Hrubaru
Rockerii de la Bikers for Humanity, apel pentru ajutorarea românilor afectați de inundații - Foto: Facebook/Cristian Hrubaru

Rockerii de la Bikers for Humanity Romania, apel pentru ajutorarea românilor afectați de inundații. Grupul de motocicliști Bikers for Humanity Romania au lansat un „strigăt de ajutor” pentru persoanele afectate de inundațiile recente din Amzacea și județul Galați.

SHARE

Bikers for Humanity Romania a lansat un apel de ajutor pentru sinistrații din Amzacea, județul Constanța, și din județul Galați, care au fost sever afectați de inundațiile care le-au distrus agoniseala de o viață.

Rockerii de la Bikers for Humanity, apel pentru ajutorarea românilor afectați de inundații

În Amzacea sprijinul a început să ajungă, familiile rămase fără adăpost și resurse continuă să aibă nevoie de articole esențiale, cum ar fi pături, perne și pilote, pentru a face față vremii reci care se apropie.

În județul Galați, situația este deosebit de critică. Frigul de toamnă a lăsat multe familii fără haine călduroase, iar copiii, care abia au început anul școlar, necesită nu doar îmbrăcăminte, ci și rechizite.

Bikers for Humanity Romania încurajează toți cei care doresc să ajute să facă donații până vineri, 20 septembrie.

Citește și: 1.000 de pompieri din toată ţara au fost trimişi la Galaţi. Ce vor face ei în zilele următoare

Punctul de colectare este sediul Rock FM, situat pe Splaiul Unirii nr. 165, clădirea TN Offices 1, sector 3, cod poștal 040042, și este deschis de luni până vineri, între orele 08:00 - 18:30, sună anunțul celor de la Bikers for Humanity Romania.

„Fiecare contribuție contează! Donațiile voastre vor ajunge la familiile sinistrate cu ajutorul voluntarilor noștri.

Citeşte şi: Starea de alertă pentru judeţele Galaţi şi Vaslui, afectate de inundații grave, aprobată de IGSU

Puteți aduce până vineri, 20 septembrie:

Pături/pilote

Perne

Lenjerii de pat

Haine (copii și adulți)

Încălțăminte (copii și adulți)

Produse de igienă

Punct de colectare: Sediul Rock FM (Splaiul Unirii nr. 165, clădirea TN Offices 1, sector 3, cod poștal 040042)

Orar: Luni - Vineri, între orele 08:00 - 18:30

Hai să arătăm că suntem o mare familie și că putem face o diferență! Vă mulțumim pentru sprijin. Împreună suntem Bikers for Humanity Romania!”, se arată într-un mesaj postat de Cristian Hrubaru, unul dintre liderii organizației și DJ la postul de radio Rock FM.

Voluntarii din întreaga țară sprijină victimele inundațiilor din județul Galați

Voluntari din diverse colțuri ale țării s-au mobilizat pentru a oferi ajutor persoanelor afectate de inundațiile recente în județul Galați, în special în satul Pechea, unde situația este catastrofală.

În urma inundațiilor devastatoare care au afectat județul Galați la sfârșitul săptămânii trecute, voluntari din întreaga țară s-au mobilizat pentru a oferi sprijin.

În satul Pechea, au ajuns echipe de voluntari din județul Cluj, parte a asociației studențești Amicus.

"Am văzut la televizor ce se întâmplă aici și am zis să dăm o mână de ajutor. Facem toți parte dintr-o asociație studențească și printre valorile noastre se numără implicarea în societate", a declarat Adrian Dorgo, coordonatorul voluntarilor.

Grupul de studenți din Cluj și Bistrița s-a dedicat îndepărtării nămolului din gospodării, folosind o autoutilitară pentru a transporta bunurile distruse. "De trei zile lucrăm la scoaterea nămolului. Am reușit să salvăm frigiderele, dar apa a intrat peste tot", a spus Andrei Ionescu, un tânăr de 21 de ani.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te