Gheboasă, concert cu înjurături la Untold. Daniel Funeriu și Andrei Caramitru: „Ipocriților”

DE Alex Darvari | Actualizat: 07.08.2023 - 15:59
Gheboasă, înjurături Untold - Foto: INQUAM PHOTOS / Simion Sebastian Tataru

Artistul Gheboasă a oripilat o parte a opiniei publice după ce a folosit înjurături la concertul său de la Untold. Daniel Funeriu și ANdrei caramitru spun că lumea e ipocrită.

SHARE

Artistul Gheboasă a folosit cuvinte obscene la Untold, dar Daniel Fineriu și Andrei Caramitru spun că lumea e pocrită.

Băi nene câtă ipocrizie! Ați avut nevoie de Gheboasa ca să vă oripilați de abjectul din jur?

Înseamnă că nu ați ascultat niciodată hip-hop, rap sau alte chestii care zgârie creierii. Versuri de 1000 de ori mai abjecte urlate din boxe fac sute de milioane de dolari. Băiatul ăla, Gheboasa, e Beethoven pe lângă alții -e adevărat, de limbă engleză- care câştigă premii şi sute de milioane.
Ah, şi încă o chestie: mult hulitele manele sunt de 10000 de ori mai melodioase şi ascultabile decât porcăriile rap şi hip-hop.

Mă irită maxim când tot ce e românesc vă pute, dar ridicați în slăvi porcării şi tendințe doar pentru că vin de afară. Nimeni din lumea "bună" nu se revoltă la "instalațiile" fără noimă sau estetism (ultimele văzute: adidaşi rupți, sârme ruginite, schele cu plante aruncate acolo, fotografii cu oameni urâț1 în posturi indecente), că, nu-i aşa, e "artă urbană neînțeleasă de conservatori", dar ne astupăm urechile când unul zbiară chesii naşpa la marele festival.
Iubiți sau urâți ce vreți, dar nu mai fiți ipocriți. Că urlă în română sau engleză porcării e la fel de abject. Altfel spus tâmpiții lor nu sunt mai cool decât tâmpiții noştri.

PS: îi invit pe toți cei care vor să bage în şcoală "materii care plac copiilor" să consulte fetele şi băieții care țopăiau fericiți pe acele "versuri" asupra chestiilor pe care să le facă la ora de muzică. Să nu mai aibă, săracii, o şcoală despre muzica secolelor trecute, ci să fie în pas cu vremea, nu?

Gheboasă, concert cu înjurături înjurături Untold.

Andrei Caramitru spune că lumea e prea sensibilă și reacționează disproporționat.

„Haos pe Facebook de la generația peste 40-50 de ani că ăia mici ascultă Geboasă și ăla zice cu.... chestii de alea, înțelegi, haos vai vai ce nenorocire. Copiii!!!! Educația!!!!!

Băi ipocriților, dar țineți minte când aveați 14-15 ani și desenați p... pe pereții școlii în spate sau pe ziduri ca să șocați? Țineți minte ce bancuri aveați atunci și cum vorbeați de gagici și alte chestii? Vorbeați academic? Nu de alta că nici măcar la Sava la tocilari unde am făcut eu numai academic nu vorbeam între noi.

Și acuma vă treziți - bătrânei și conservatori mai rău decât părinții voștri - zicând și ei ca și ceilalți de dinaintea lor “vai maică ăștia tineri au înnebunit, se duce lumea de râpă”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te